Clysan B.V.

Clysan zonnedakbedekking

Zonnedakbedekking

Bedrijfsnaam Clysan B.V.
KvK Nummer 20115174
Website www.clysan.nl
Beschrijving onderneming Clysan realiseert op maat en turn-key projecten voor de installatiebranche. Wij werken exclusief in opdracht van de installateur. De installateur is dus onze opdrachtgever waarmee wij een partnership hebben. Voor de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie beschikken we in eigen huis over de complete engineering, inclusief calculatie en tekenafdeling. Met als enorm voordeel dat we snel en zorgvuldig een scherpe offerte kunnen verzorgen
Naam innovatie Clysan zonnedakbedekking
Beschrijving innovatie Geen gebouw is hetzelfde. Dat vraagt om creatieve oplossingen bij het opwekken van duurzame energie. Gelukkig heeft Clysan een oplossing voor vrijwel elke daksituatie. Of het nu gaat om een schuin dak, een dak met golfplaten, een half rond dak of gewoon een plat dak. Bijzonder inventief - al zeggen we het zelf - vinden we de combinatie van EPDM dakbedekking met geïntegreerde zonnecellen: Clysan Zonnedakbedekking, is een compleet product, u heeft dus geen aparte dakbedekking nodig. Dankzij een laag gewicht door de toepassing van dunne filmtechnologie en de eenvoudige manier van verwerken is zonnedakbedekking toepasbaar voor vrijwel iedere dakconstructie. De combinatie van duurzame EPDM dakbedekking met een geïntegreerde PV-installatie is een twee in één product en wel de meest creatieve oplossing voor het opwekken van duurzame energie.
Website innovatie http://www.clysan.nl/zonnedakbedekking/
Noodzaak en belang van deze innovatie - Extreem vlak product door toepassing dunne film technologie - Dakafdichting en zonne-installatie in één product - Licht gewicht, geen ballast nodig past dus op iedere constructie - Stormvast - Geen hinder m.b.t. vandalisme - Dunne film technologie zonnecellen spiegelen niet o.a. ook toepasbaar op luchthavens - Het enige dak dat zichzelf terugverdiend - Geen open vuur tijdens de verwerking van EPDM dak - Levensverwachting van EPDM is 50 jaar - Subsidie, indien gewenst brengen wij een subsidierapport uit en verzorgen wij van A tot Z uw subsidie Eigenschappen dunne film technologie: - Hellinghoek heeft vrijwel geen invloed op de opbrengst - Bij hoge tempratuur loopt capaciteit nauwelijks terug - By-pass diode over iedere zonnecel voor maximaal rendement ook bij schaduwwerking - Dunne film technologie vangt een breder lichtspectrum op Milieuprestaties - Dunne film zonnecellen zijn op een duurzamere wijze te produceren dan gewone zonnecellen. - EPDM geeft als materiaal en grondstof voor de toepassing van daken veruit de voorkeur. - Ministeries en milieuorganisaties zoals Greenpeace geven aan dat EPDM-rubber een schoon alternatief is als dakbedekking ter vervanging voor bitumen en kunststofdaken. - Tevens is ons EPDM-rubber 100% recyclebaar en is de levensduur twee keer zo lang als een kunststof dak en ruim drie keer lang als een bitumen dak.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige in Nederland die dit product leveren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO