C. Kornuyt BV

Duurzame vloeren - 100% recyclebaar

Vloeren

Bedrijfsnaam C. Kornuyt BV
KvK Nummer 17065328
Website www.kornuyt.nl
Beschrijving onderneming Kornuyt ontwikkelt en innoveert voor een duurzame, hoge kwaliteit. Met jarenlange kennis en ervaring bieden wij een totaalpakket aan. U kunt hierbij denken aan vochtbestrijding, vastgoedonderhoud, betonreparatie en coating. Daarnaast natuurlijk ons specialisme in vloeren waaronder: duurzame vloeren
Naam innovatie Duurzame vloeren - 100% recyclebaar
Beschrijving innovatie Het afval van vandaag vormt de grondstof voor producten van morgen. De groene factor zit hem in het toepassen of toevoegen van natuurlijke producten en reststoffen aan de vloeren.
Website innovatie http://www.kornuyt.nl/vloeren/duurzame-vloeren/
Noodzaak en belang van deze innovatie De duurzame vloer streeft naar een schoner Nederland door restafval te verminderen in het dagelijkse leven, en meer waarde uit minder afval halen. Een betere en schonere samenleving wordt grotendeels gecreëerd door meer bewustwording. Bewustwording wordt gevoed door het delen van kennis en transparantie en daar dragen wij graag een steentje aan bij.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel • Vloeren compleet vervaardigd uit reststoffen, 100% recyclebaar en biobased coating. • Breed toepasbaar maken van deze vloeren om zo de circulaire economie enorm te versnellen, als in de nabije toekomst alle vloeren vervaardigd zijn van deze natuurlijke reststoffen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO