BuzzMaster BV

BuzzMaster

Podium

Bedrijfsnaam BuzzMaster BV
KvK Nummer 59950110
Website www.buzzmaster.nl
Beschrijving onderneming BuzzMaster is een interactieve tool die dmv smartphones en tablets het oude 'stemkastje' vervangt
Naam innovatie BuzzMaster
Beschrijving innovatie Wij zijn technologie gekoppeld aan een persoonlijkheid. Werkzaam in de evenemenen-business. BuzzMaster is een interactieve tool die dmv smartphones en tablets het oude 'stemkastje' vervangt en events energiek en echt interactief maakt! Wij leveren een full service pakket. Zorgeloze technologie EN een personality (de BuzzMaster) die de data analyseert en interessante elementen uitlicht.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zakelijke evenementen zijn vaak saai en eenrichtingsverkeer. De return on investment bij zakelijke evenementen is daarom vaak laag, door een lage customer engagement. BuzzMaster koppelt een technologische innovatie aan menselijke creativiteit. Als BuzzMaster wordt ingezet tijdens een evenement krijg je interactie, energie en enthousiast publiek. Publiek verandert van passieve toehoorder naar actieve co-creator.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij leggen ons eigen wifi netwerk aan en zijn daarom nooit afhankelijk van de verbinding op de locatie. Dit is een zeer ingenieus principe en daardoor kan het systeem los van andere infrastructuur werken, maar nog wel op de smartphones die het publiek zelf heeft. Onze concurrenten hebben alleen de technologie (vaak alleen voor kleine groepen geschikt) en wij leveren altijd een "BuzzMaster' die fungeren als side-kick van de dagvoorzitter.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO