Bureau Verkeersregelaar Nederland

Originaliteit

Verkeersregelaar

Bedrijfsnaam Bureau Verkeersregelaar Nederland
KvK Nummer 62148982
Website www.bureauverkeersregelaar.nl
Beschrijving onderneming Het leveren van verkeersregelaars voor de evenementenbranche en infrastructuur
Naam innovatie Originaliteit
Beschrijving innovatie Niet door de markt te volgen, maar door een eigen weg inslaan zijn wij het meest originele bureau van Nederland. Daardoor maken wij ook een enorme groei mee in de evenementensector en infra structuur.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Door onze eigen aanpak weten wij mensen te bereiken die wat verder staan bij de arbeidsmarkt. Door deze mensen te bereiken krijgen wij deze mensen weer aan het werk. Door onszelf te introduceren als het meest originele bureau proberen wij nog meer naamsbekendheid op te bouwen en kunnen wij deze doelgroep makkelijker bereiken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij hebben erg veel affiniteit met festivals, niet alleen omdat wij tot de doelgroep behoren die de festivals bezoeken, maar omdat wij het meest dichtbij staan. Door een ervaring aan diversiteit in de evenementenbranche zijn wij van mening dat de groei die wij op het moment meemaken veel te maken heeft met de originele en eigenwijze aanpak. Wij kijken niet naar de concurrenten maar proberen een voorbeeld te zijn voor de markt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO