BoTemp BV

Cold Battery en Cold Charger

Bedrijfsnaam BoTemp BV
KvK Nummer 60148799
Website www.botemp.nl
Beschrijving onderneming BoTemp maakt milieuvriendelijke koelsystemen voor vrachtwagens, containers en gebouwen.
Naam innovatie Cold Battery en Cold Charger
Beschrijving innovatie Battery: Een systeem dat variabele koude afgeeft in box van voertuig of container zonder dat onderweg energie hoeft worden toegevoegd. Hierdoor geen herrie en geen uitstoot. Charger: oplaadsysteem dat niet meer aan boord meegenomen hoeft te worden van container of voertuig. Hierdoor is het gewicht lager en kan er meer lading worden meegenomen.
Website innovatie http://www.botemp.nl/innovaties.html
Noodzaak en belang van deze innovatie Battery: variabel instelbare temperatuur van -25 tot 10 C. Hierdoor kan een voertuig voor meerdere soorten vervoer ingezet worden, zonder dat de lading gekoeld moet worden door de energiebron van diesel. Wij laden onze systemen op met electriciteit voordat de vrachtwagen vertrekt. Tijdens de rit is geen energietoevoer nodig. Charger: gewicht is lager en transporteur kan derhalve meer lading meenemen. Kosten voor de transporteur gaan om laag.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Battery: tot dusver konden we onze producten alleen aanbieden op 1 temperatuur, koel of vries bijvoorbeeld. Nu kan het dus ook variable worden aangeboden. Charger: tot nu toe kon de oplading niet ontkoppeld van de vrachtwagen worden aangeboden omdat er dan verlies van koelvloeistof zou plaatsvinden. Met ons systeem treedt het verlies van koelvloeistof niet meer op.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO