Bever Innovations B.V.

Luci Series LED luifel verlichting met EOS technologie

Verlicht benzinestation met weergave van werking van EOS

Bedrijfsnaam Bever Innovations B.V.
KvK Nummer 220.52.702
Website beverinnovations.com
Beschrijving onderneming Als producent van intelligente outdoor LED oplossingen met 100% focus op de petrol-retailindustrie, is Bever Innovations marktleider op het gebied van LED verlichtingsproducten – en oplossingen voor tankstations. Bever Innovations is wereldwijd vertegenwoordigd en levert in meer dan 57 landen aan o.a. Shell, BP, Q8 en Total. Naast vestigingen in Duitsland, Finland en Engeland en Portugal bevinden zich partners in de meeste Europese landen, Zuid-Amerika, Australië, Afrika en het Verre Oosten. Vanaf het ontwerp en de inkoop tot aan het begeleiden van de productie wordt zo alles in eigen hand gehouden. Behalve productie zorgt Bever Innovations ook voor de installatie en service van de LED armaturen in de BeNeLux. Als technische innovator heeft Bever Innovations een leidende positie op het gebied van: -Intelligente LED luifelverlichting- en terreinverlichting bij tankstations Creëer een visueel uitnodigende omgeving én bespaar op uw energiekosten -LED Prijzendisplays De high-performance LED display voor uw prijzenpaal, die perfect aansluit op uw huisstijl -LED Shopverlichting Houd grip op uw energie- en onderhoudskosten zonder concessies te doen aan de Klantervaring -FOCUS Verhoog de klanttevredenheid op uw station Elke dag opnieuw blijkt uit de waardering van duizenden klanten wereldwijd, dat de hoogwaardige LED oplossingen van Bever Innovations hun reputatie als eersteklas kwaliteitsproducten meer dan waarmaken.
Naam innovatie Luci Series LED luifel verlichting met EOS technologie
Beschrijving innovatie Bever Innovations, toonaangevend op het gebied van LED-innovaties in de benzine Retail branche, heeft een nieuwe volledig draadloze technologie ontwikkeld. Deze ontwikkeling heet EOS. EOS is draadloze applicatie die het complete (verlichting) netwerk monitort met behulp van speciaal ontwikkelde hard en software en een app. Verschillende apparaten kunnen onderdeel worden van één groot lokaal netwerk. Iedere lamp of apparaat met EOS wordt zender en ontvanger van informatie en stuurt dit door naar de omliggende apparaten. Dit netwerk kan dan worden bediend door bijvoorbeeld gegevens zoals: aanwezigheid van klanten; het beschikbare omgevingslicht; input van alarmsystem, etc. Daarnaast kan het netwerk controleren of ieder onderdeel van dit netwerk nog naar behoren functioneert. Mocht er om wat voor reden ook een apparaat in het netwerk niet meer werken, kan er automatisch een (email/SMS/alarm) melding gestuurd worden zodat er volledige controle is over het netwerk.
Website innovatie http://www.beverinnovations.com/nl/eos/eos-technology/
Noodzaak en belang van deze innovatie Bever Innovations zal de EOS-technologie in 2016 wereldwijd introduceren en is van mening dat dit een keerpunt zal betekenen voor de Benzine Retail branche. De eindgebruiker beschikt over veel bredere en onderling verbonden informatie die veel effectiever kan worden gecombineerd. Het is een nieuwe manier van samenwerken en kennis delen die in het verleden niet voorkwam.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De belangrijkste meerwaarde van EOS is het creëren van nieuwe waarden. Nu kunnen nieuwe waarden worden gecreëerd voor het optimaliseren van operationele processen. Hierbij kunnen we denken aan het dimmen van verlichting diep in de nacht als er geen klanten aanwezig zijn. Of kan er overgeschakeld worden van time-based onderhoud naar een conditie gebaseerd onderhoud. Dit door een netwerk te creëren van apparaten die statusupdates kunnen lezen. Als een armatuur het begeeft, kan het netwerk een bericht naar een onderhoudsbedrijf sturen. Problemen kunnen zo direct in de kiem worden gesmoord.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO