BarDoggy

BarDoggy

Screenshots van de diverse schermen van de app

Bedrijfsnaam BarDoggy
KvK Nummer 63019876
Website www.bardoggy.com/
Beschrijving onderneming BarDoggy is het leukste uitgaansplatform van Nederland
Naam innovatie BarDoggy
Beschrijving innovatie BarDoggy is een app die zich richt zich op jongeren en is een van de meest uitgebreide en snelst groeiende uitgaansplatformen van Europa. Met de app vinden jongeren in de doelgroep van 18 tot 28 wekelijks leuke feestjes, scoren ze korting op drankjes en kunnen ze zien waar vrienden zich bevinden. Daarnaast gebruiken grote groepen toeristen, vrijgezellen en mensen die een dagje uit gaan onze app om leuke plekjes te vinden. BarDoggy verbind horeca-locaties digitaal met hun gasten en automatiseert een deel van de gastvrijheid. Of het nu gaat om bestellen, betalen, rekening delen, korting-coupons verzilveren, muziek aanvragen, contact leggen met andere gasten, spelletjes spelen of een kroegentocht organiseren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wie regelmatig uit gaat herkent het probleem... Waar is het NU gezellig? De enige manier om vandaag de dag antwoord op deze vraag te vinden is om de cafés in de buurt langs te lopen en naar binnen te gluren. Omdat dit niet echt een handige oplossing is besluiten veel jongeren om pas laat de deur uit te gaan zodat de kans op het vinden van een leuke plek groter is. En zelfs dan blijkt het wel eens lastig om de leukste plekjes te vinden. De oplossing: BarDoggy is jouw persoonlijke uitgaanskameraad. Je vindt de leukste feestjes, ontdekt trendy hotspots en scoort korting op drankjes. Binnenkort kunnen we je live laten zien waar het gezellig is omdat we kunnen meten hoeveel mensen er in een bar aanwezig zijn.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 1) BarDoggy maakt gebruik van iBeacons om data te vergaren voor horeca-ondernemers 2) BarDoggy is het eerste locationbased netwerk voor barretjes en clubs in Nederland 3) Het concept heeft zichzelf al bewezen. BarDoggy heeft al 50.000 gebruikers en 200 horeca-locaties die zichzelf hebben aangesloten

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO