Assurtief

Assurtiefmethode

Nablussen brand

 

Bedrijfsnaam Assurtief
KvK Nummer 05064851
Website www.assurtief.nl
Beschrijving onderneming Platform voor risicobewuste ondernemers die zich positief willen onderscheiden in de verzekeringsmarkt. Door samenwerking via de Assurtiefmethode naar een markttransparantie en een eerlijke premie.
Naam innovatie Assurtiefmethode
Beschrijving innovatie 1) Door Assurtief wordt het voor ondernemers mogelijk om een nieuwe community te realiseren, n.l. 'de risicobewuste ondernemers', die niet langer willen meebetalen aan door anderen ónnodig veroorzaakte brandschade. 2) Ook maakt Assurtief inzicht mogelijk hoe de marktordening is, dus welke brandverzekeraars doen het goed in de markt. 3) Assurtief biedt verzekeraars een unieke blik op het risico van omliggende bedrijven. Dat hebben ze zonder Assurtief niet, immers die bedrijven zijn vaak ergens anders verzekerd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Terugdringen van de alsmaar stijgende schadelast door marktbreed goed georganiseerde échte preventie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is volstrékt nieuw, een totaal andere blik op verzekeren en preventie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO