Aquatec Industries BV

Maril 6NXT

Maril 6NXT op het water

Bedrijfsnaam Aquatec Industries BV
KvK Nummer 05052781
Website www.maril.nl
Beschrijving onderneming Aquatec Industries is producent van de bekende sloepenmerken Antaris, Maril en Makma. Alle sloepen worden met de hand gebouwd in het Friese Woudsend. Met circa 40 medewerkers verdeeld over twee locaties worden er dit jaar ongeveer 170 sloepen gebouwd.
Naam innovatie Maril 6NXT
Beschrijving innovatie De Maril 6NXT is de opvolger van de Maril 625. Een overnaadse spitsgatsloep met een geintegreerd zwemplateau. Dit nieuwe model heeft zijn klassieke uitstraling behouden, maar combineert die met hedendaagse functionaliteit en comfort. Met dit nieuwe model hebben we het bekende merk Maril opnieuw uitgevonden. De sloep heeft een lengte van 6.40m en een breedte van 2.60m. De boot is klantspecifiek samen te stellen in alle gewenste kleuren en daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar.
Website innovatie www.maril.nl
Noodzaak en belang van deze innovatie Om onze positie als marktleider in de sloepenmarkt te behouden is het van essentieel belang om te blijven ontwikkelen. Door te luisteren naar klanten is er een functionele boot ontwikkeld met veel bergruimte, comfort en bijzonder goede vaareigenschappen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De Maril 6NXT is een compleet nieuwe boot. Om tot een zeer strak eindproduct te komen hebben we de plug waar uiteindelijk de mal van wordt gemaakt laten frezen. Deze techniek wordt wel gebruikt bij grotere boten maar bij sloepen wordt dit nog niet veel toegepast.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO