AdsVentures Internet Media BV

Laagdrempelige apps waarmee je kunt leren beleggen.

App schermen op een mobiele apparaten

Bedrijfsnaam AdsVentures Internet Media BV
KvK Nummer 60337605
Website www.adsventures.nl
Beschrijving onderneming AdsVentures Internet Media BV heeft zich gespecialiseerd in mobile online lead generatie voor marktleiders in finance. Onze specialiteit is het genereren van leads via mobiele kanalen (smartphone, tablet) via ons eigen portfolio van apps en websites. In 2015 hebben wij een Gazellen Award gewonnen (Financieele Dagblad) als een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.
Naam innovatie Laagdrempelige apps waarmee je kunt leren beleggen.
Beschrijving innovatie AdsVentures Internet Media BV heeft een innovatieve manier gecreëerd om enerzijds beleggen toegankelijk te maken voor alle lagen van de bevolking en anderzijds aanbieders van software waarmee je kunt beleggen met elkaar te verbinden. Als je tegenwoordig wilt leren beleggen met een kleine portemonnee, dan heb je weinig opties; je kunt beleggingsspelletjes spelen maar als je echt serieus wilt beleggen dan kom je niet heel ver. Je kunt ook een beleggingscursus volgen maar dit kost vaak honderden euro’s. Wij hebben een laagdrempelige manier gemaakt zodat iedereen kan leren beleggen, nl: gratis cursus beleggingsapps met een goede mix van theorie en praktijk. Heb je na het downloaden van de app behoefte om beleggen in de praktijk uit te voeren, dan kun je via onze apps gratis een demo uitproberen bij een aantal online brokers waar je kunt oefenen via je smartphone. Door onze apps krijgen aanbieders van beleggingssoftware toegang tot kwalitatief hoogwaardige leads. Mede dankzij onze innovatieve aanpak zijn we uitgeroepen tot een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland (1 vd winnaars van de FD Gazellen award 2015).
Website innovatie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adsventures.BeleggenVoorBeginners
Noodzaak en belang van deze innovatie Door de lage spaarrentes zoeken mensen betere manieren om hun vermogen te vergroten. Dankzij onze apps leren mensen hoe ze geld kunnen beleggen en na afloop direct gratis kunnen oefenen bij echte beleggingsaanbieders. Dankzij onze innovatie wordt de wereld van beleggen toegankelijk voor iedereen in de hele wereld met een kleine portemonnee en een smartphone. Het voordeel voor aanbieders van beleggingssoftware is dat wij leads genereren via mobiele kanalen die steeds populairder worden (smartphone en tablet).
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige aanbieder die deze apps wereldwijd aanbiedt in meer dan 15 talen. Onze apps zijn inmiddels meer dan 300.000 keer gedownload met gebruikers uit meer dan 120 landen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO