AcceptEmail

AcceptEmail

Weergave werking van AcceptEmail

Bedrijfsnaam AcceptEmail
KvK Nummer 34.242701
Website www.acceptemail.com
Beschrijving onderneming AcceptEmail biedt een SaaS platform voor het ontvangen en betalen van alledaagse rekeningen via email of sms – de digitale acceptgiro, gewoon in je inbox. Ook geschikt voor digitaal machtigen voor automatische incasso.
Naam innovatie AcceptEmail
Beschrijving innovatie Als dingen zo gewoon zijn vergeet je bijna dat het ook anders kan. Zo was het ook met de manier waarop je je rekeningen moest betalen. Tot nu! Met AcceptEmail veranderen we de manier waarop mensen hun rekeningen ontvangen en betalen. Zonder een eindeloze reeks aan cijfers in te typen, zonder in te loggen en zonder App die je moet downloaden. Je ontvangt de rekening via email of sms. Je betaalt foutloos via je online bankomgeving veilig, simpel en binnen 3 clicks.
Website innovatie http://www.acceptemail.com/nl/demo-aanvragen
Noodzaak en belang van deze innovatie Rekeningen ontvangen en betalen is saai en vervelend, maar wel noodzakelijk. Bedrijven erkennen meer en meer dat zeker voor low-interest producten als energie, water en verzekeringen de klantbeleving en tevredenheid in klantenservice zit. De manier van ontvangen en betalen van een rekening heeft grote invloed op hoe een klant over het bedrijf denkt en op de snelheid waarmee de klant betaalt. De meeste bedrijven kennen maar twee manieren van rekeningen presenteren: op papier of op hun website (met inloggen). Qua betalen is het meestal automatische incasso, acceptgiro of overboeken via internetbankieren (met alles overtypen). Met AcceptEmail voegen we daar rekening presenteren via email of sms aan toe en betalen via iDEAL, PayPal, creditcard of elke andere digitale wijze van overmaken die de verzender ondersteunt. Een prima alternatief voor de acceptgiro die verdwijnt eind 2018 maar ook voor klanten die geen machtiging voor automatische incasso willen afgeven om baas in eigen beurs te blijven. En websites van bedrijven – vaak de MyPortal genoemd – zijn gebruikersonvriendelijk: je moet je registreren, wachtwoorden aanmaken en onthouden om je rekening tenslotte zelf op te mogen halen! Vandaar dat de meeste MyPortals niet verder dan tot 30% adoptie voor rekeningen betalen komen. Met AcceptEmail ontvang en betaal je gemakkelijk, veilig en snel je rekeningen en verstrek je machtigingen, gewoon vanuit de eigen vertrouwde mailbox op je PC, mobile, of tablet. AcceptEmail zorgt ervoor dat gemiddeld 75% van de bestaande acceptgiroklanten overstapt naar email of automatische incasso, de verzender tot wel 70% facturatiekosten bespaart, 50% sneller betaald krijgt en een 20% hogere klanttevredenheid realiseert ten opzichte van de acceptgiro’s en papier rekeningen. Door het van kleur verschietende strookje in de (originele) email die je ontvangt heb je als je betaald hebt altijd een (offline) betaalbewijs.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel "Let's change the way people pay their bills!" Het is een missie om de saaie wereld van rekeningen en betalingen te veranderen. Met een van uit de ontvanger beredeneerd product, niet leuker, wel gemakkelijker. Dé manier om van een 'tijdverslindende en passieloze' manier van rekening betalen een vriendelijke ervaring te maken die misschien niet altijd leuk is maar wel foutloos, zonder ergernissen en snel kan verlopen. AcceptEmail sluit eenvoudig aan op alle bestaande boekhoudkundige systemen, zonder dat daarvoor complexe systeemintegratie of aanpassingen nodig zijn. Binnen een dag kun je aan de slag. Uniek aan AcceptEmail: • Altijd en overal ontvangen en betalen: Email, sms, QR of web. • Binnen 3 clicks heb je de rekening geopend en betaald. • Weten dat je betaald hebt: real-time bevestiging van je betaling. • De gepatenteerde, beveiligde betaalstrook is in de mail veranderd van kleur zodra de rekening is betaald van blauw naar groen. Het bewijs van betaling!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO