A-ZORG

Sociale Innovatie; circulair, duurzaam en social maatschappelijk verantwoord ondernemen door middel van het inzetten van een leden netwerk.

Bedrijfsnaam A-ZORG
KvK Nummer 63196948
Website www.a-zorg.net/
Beschrijving onderneming Nederlands eerste overkoepelend ledennetwerk organisatie voor de zorg
Naam innovatie Sociale Innovatie; circulair, duurzaam en social maatschappelijk verantwoord ondernemen door middel van het inzetten van een leden netwerk.
Beschrijving innovatie A-Z.ORG is vernieuwend in de wijze waarop gewerkt wordt als zijnde sociale innovatie. Kwaliteit van het leven staat voorop. Evenals het feit dat arbeidsprocessen en de Zorg er door de vergrijzing en technische innovatie in de toekomst er heel anders uit zullen zien. Hier spelen wij op in! We brengen vraag en aanbod samen, als een soort van Linkedin, waarbij onze leden ook nog als een soort United Consumers kortingen krijgen op produkten en diensten. "Bruggenbouwers" in de breedste zin van het woord. Diensten die geleverd worden, gaan in samenspraak met de leden (dit zijn ZZP'ers/ Bedrijven), die de diensten leveren. Zij bepalen zelf in welke mate er vergoeding ingevuld wordt. Ook leveren we opleidingen en stageplekken aan mensen met een Auditieve of Visuele beperking. Zodat ook zij weer aan het arbeidsproces kunnen deelnemen. Wij hebben geen concurrentie omdat iedereen die zich vrij voelt mee te werken aan een verandering in de zorg, zich bij ons kan aansluiten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Eendracht maakt macht. Door de veranderingen en de kantelingen van de zorg, zijn wij als zorgondernemers met dit concept begonnen. Om op die wijze clienten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij hun vragen en de invulling hiervan, plus de ondernemers ook niet in een web van verwarring verstrikt raken. Waarbij we hopen dat we de zorg weer efficienter en kostenbesparend kunnen stimuleren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Een geheel nieuw concept om op een vooruitstrevende sociaal maatschappelijk verantwoorde wijze een verandering in de zorg te kunnen bewerkstelligen. Circulaire onderneming doordat we diensten als barterdeals kunnen inzetten en produkten hergebruiken. Daarnaast worden al de produkten die wij leveren via onze partners gemaakt uit duurzame materialen. Geen concurrentie maar samenwerken aan een betere toekomst in de Zorg! Vandaar ook dat wij landelijk overkoepelend kunnen opereren. Sociale Innovatie omwille van een sociale bewustwording voor veranderingen in de Zorg.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO