904Labs BV

Zelflerende zoekmachine

Vergrootglas met website weergave en binaire getallen

Bedrijfsnaam 904Labs BV
KvK Nummer 62085999
Website www.904labs.com
Beschrijving onderneming 904Labs ontwikkelt een intelligente zoektoolbox waarmee e-commercesites de kwaliteit van hun onsite zoekmachine substantieel kunnen verbeteren en daarmee hun conversiegraad verhogen. 904Labs zoektoolbox maakt als eerste ter wereld gebruik van zelflerende semantische zoektechnologie.
Naam innovatie Zelflerende zoekmachine
Beschrijving innovatie 904Labs' zoektoolbox is de eerste commercieel beschikbare onsite zoekmachine met zelflerende capaciteiten. De zelflerende semantische zoekmachine ontneemt e-commercesites de noodzaak tot kostbare en tijdrovende handmatige optimalisatie van het zoekalgoritme. Men hoeft niet meer zelf synoniemen toe te voegen of wekenlang te zoeken naar de juiste weging van verschillende productvelden. Immers, de bezoekers van de e-commercesite weten wat voor hen relevant is, dus waarom hier geen gebruik van maken? De zelflerende zoekmachine gebruikt de feedback van zoekers om in realtime het zoekalgoritme te optimaliseren en betere resultaten te produceren. Het intuitieve dashboard geeft sites direct inzicht in het zoekgedrag van klanten, waardoor sites gelijk kunnen inspringen op veranderingen in het gedrag.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zoekmachines op e-commercesites leveren vaak een zoekervaring die inferieur is aan wat mensen gewend zijn van "Google". Sites lopen veel geld mis, doordat bezoekers niet kunnen vinden wat ze zoeken en hun heil zoeken op andere sites. 904Labs helpt e-commercesites de "Google"-ervaring naar hun site te brengen. Daarnaast geeft het dashboard direct inzicht in het zoekgedrag, waarmee datagedreven beslissingen gefaciliteerd worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Voor zover bekend is 904Labs de eerste die de zelflerende zoektechnologie commercieel beschikbaar stelt. De methodes achter de zelflerende zoekmachine komen uit recent wetenschappelijk onderzoek en zijn door 904Labs omgetoverd tot efficiƫnte en gebruiksvriendelijke producten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO