3D Makers Zone

Innovatiesnelkookpan

Bedrijfsnaam 3D Makers Zone
KvK Nummer 34357307
Website www.3dmakerszone.com
Beschrijving onderneming Outsourcing van R&D op het gebied van 3D-printing en andere disruptieve technologieën.
Naam innovatie Innovatiesnelkookpan
Beschrijving innovatie Bij de 3D Makers Zone kun je vandaag al aan de slag met leren hoe 3D-printing en andere disruptieve technologieën snel inzetbaar zijn in je bedrijf. Zo kun je makkelijk, betaalbaar en snel je bedrijfsprocessen en producten verbeteren en innoveer je slimmer dan bedrijven die alle machines zelf aanschaffen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Nederlandse maakindustrie moet slim worden. De hoge investeringen die hiervoor nodig zijn in technologie houden veel bedrijven nu nog tegen. Door deze technologie niet aan te schaffen maar flexibel in te huren via een abonnement bij de 3D Makers Zone, kun je altijd beschikken over de nieuwste kennis, ervaring, begeleiding, materialen en hardware. Je leert er tevens van andere bedrijven die hier ook klant zijn.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Niemand biedt externe R&D aan via open innovatie. Ofwel moet je alle hardware zelf aanschaffen en mensen in dienst nemen om die te bedienen (alleen zijn die bijna niet te vinden) ofwel kun je klant worden bij fabrieken die bestanden voor je printen. Maar zelf leren 3D-printen op industriële 3D-printers kun je nu nog nergens. Bij ons kun je tevens je personeel laten opleiden en samen met onderwijsinstellingen die ook klant zijn, de nieuwe generatie 3D-ontwerpers en operators opleiden en aannemen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO