Wood&Apples

Groeiformule / 7 stappenplan

Bedrijfsnaam Wood&Apples
KvK Nummer 17271033
Website www.woodapples.nl
Beschrijving onderneming Conceptontwikkelaar/ herontwikkelaar voor leegstaand vastgoed en specialist op het gebied van erfgoed
Naam innovatie Groeiformule / 7 stappenplan
Beschrijving innovatie Unieke groeiformule om leegstaand vastgoed nieuw leven in te blazen. 7 stappenplan!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie -Ontwikkelen nieuwe fijne plekjes waar mensen graag willen verblijven, op basis van organische groei -Tegengaan leegstaand vastgoed (maatschappelijk probleem) -Behoud erfgoed (culturele waarde) -Ontwikkeling nieuwe busines-modellen (nieuwe economie)
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Dit stappenplan staat haaks op de aloude manier van projectontwikkelen, waarbij je een grasveld in tekent met woningen...door een architect! Wij geloven in: First Concept than Design! Een nieuwe aanpak/ een nieuwe formule, welke uitgaat van de kracht van een goed concept. Deze formule wordt uitgedragen door een unieke samenstelling van ons team. Met hierin zowel conceptors, projectmanagers, marketeers, communicatie-pro's, ingenieurs alsook grafische designers. Openheid, transparantie, organische groei zijn basisbegrippen welke in hun hoedanigheid niet nieuw zijn, maar wel in deze formule/ aanpak. Een originele aanpak/ een origineel bedrijf, welke uniek is. In Europa bestaat geen vergelijkbaar buro.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO