't Ièsmenke

duurzaamste ijsventer: 't Ièsmenke

Bedrijfsnaam 't Ièsmenke
KvK Nummer 57746214
Website www.utiesmenke.nl
Beschrijving onderneming 't Ièsmenke is het nieuwste ijsventbedrijf in Venlo en omgeving. Wij hebben het bedrijf in 2013 opgericht omdat we geloven dat er behoefte is aan een ijsventer, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en sterk lokaal geworteld is. Sinds deze periode verkoop ik ambachtelijk ijs in op basis van natuurlijke ingrediënten dat wordt gemaakt door de plaatselijke ijssalon: De Zeuten Inval. Volgens kenners en liefhebbers: 'Het lekkerste ijs van de regio'. 's Zomers rijden we met onze authentieke ijscofiets door Venlo en omgeving om het ambachtelijke schepijs van 'De Zeuten Inval' Velden aan de man te brengen.
Naam innovatie duurzaamste ijsventer: 't Ièsmenke
Beschrijving innovatie Ons bedrijf is duurzaam opgezet. Die duurzaamheid komt in tenminste vier aspecten naar voren: 1. We hoeven niet ver te reizen voor onze inkoop; dit doen we namelijk bij de Veldense ijssalon 'De Zeuten Inval', waar volgens kenners "Het lekkerste ijs van de regio" ambachtelijk gemaakt wordt. 2. Door onze manier van ijs vervoeren; Bij het ophalen van het ijs bij de ijssalon en bij lokale verkoop maken we gebruik van onze bakfiets met elektrische trapondersteuning. 3. We verkopen uitsluitend ijs dat gemaakt is van natuurlijke ingrediënten; We vinden het belangrijk dat een lekkernij zo goed mogelijk is voor het lichaam, en daarom hebben we gekozen voor een producent die het ijs maakt zonder toevoeging van geur- kleur- en smaakstoffen. Veel van ons ijs is daarnaast ook nog gluten- en lactose-vrij. 4. Onze apparaten hebben energielabel A en onze bestelwagen is energiezuinig. De bestelwagen gebruiken we hoofdzakelijk buiten Gemeente Venlo.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Noodzaak en belang: 1. Geen uitlaatgassen en lawaai tijdens je consumptie; 2. Laten zien dat ijs lekker en gezond kan zijn; 3. Het fietsen in het algemeen stimuleren
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel 1. Een van de oudste ijscofietsen van Nederland; 2. Originele belettering; 3. IJs van de meermaals; bekroonde ijssalon: De Zeuten Inval; 4. Persoonlijk op locatie met de ijscofiets.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO