Innovia Curis BV

MedisBase

Medicijnen

Bedrijfsnaam Innovia Curis BV
KvK Nummer 59574291
Website www.innoviacuris.nl
Beschrijving onderneming Innovia Curis reduceert het aantal vermijdbare doden in de zorg door inzet (en verder ontwikkelen en realiseren) van innovatieve zorgoplossingen voor de farmaceutische wereld.
Naam innovatie MedisBase
Beschrijving innovatie In de zorg gebeuren vermijdbare ongevallen. Innovia Curis kan deze ongevallen reduceren door inzetten (en verder ontwikkelen en realiseren) van innovatieve zorgoplossingen voor de farmaceutische wereld. MedisBase is hiervoor ontwikkeld, dit is een applicatie die de werkwijze voor het prepareren van medicatie door effectieve communicatie ondersteunt en zo weeffouten in het proces die kunnen ontstaan weet dicht te hechten. (We ondersteunen VTGM-Voor Toediening Gereed Maken, Toedienen en Ontvangen door de Patient);
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Nederland is koploper met de beste zorg in de wereld, ondanks dat worden er fatale fouten gemaakt met medicatie. 400 doden per jaar. In de rest van Europa ligt dat cijfer op 20.000. Onze oplossingen kunnen verpleegkundigen, artsen en apothekers beter laten werken zodat ze samen de wereld veiliger maken.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Alle onderzoeken spreken over het gebrek aan gegevens voor verder onderzoek, we hebben het probleem zelf gevonden en aangekaart en zijn uiteindelijk gevraagd om het op te lossen voor een ziekenhuis. Concurrentie vliegt het aan vanuit een andere optiek. Die nog gevaarlijker is voor de mensheid.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO