iWink BV / Kirra BV

Kirra Jaarverslag

Bedrijfsnaam iWink BV / Kirra BV
KvK Nummer 02066088
Website jaarverslag.kirra.nl
Beschrijving onderneming Kirra is een product van iWink. Kirra is een contentmanagementsysteem (CMS) voor o.a. websites, intranetten, apps en nu ook voor Jaarverslagen. iWink Kirra Jaarverslag is een product van het Groningse bedrijf iWink. In iets meer dan tien jaar tijd is iWink gegroeid tot een van de grootste full service internetbureau's van Noord Nederland. Dat houdt in dat we websites, webapplicaties en intranetten realiseren en het gehele traject van strategie, realisatie en optimalisatie verzorgen. Met een pragmatische, slimme, bedrijfskundige blik focussen we op oplossingen waar klanten echt wat aan hebben. Met als belangrijkste kracht, dat hetgeen dat we maken echt goed is. Meer doen met internet Meer doen met internet is niet alleen onze pay-off, het is onze visie. Als iWink onderscheiden we ons door krachtige techniek in combinatie met een online strategie die past bij de klant. We zijn dagelijks bezig met het web. We interpreteren trends, volgen belangrijke technische ontwikkelingen en – nog belangrijker – vertalen al die kennis naar praktische oplossingen die helpen bij het behalen van de doelstellingen van onze klanten. Niet alleen nu, ook in de toekomst. Kirra Al sinds 2002 is Kirra CMS het hart van alle iWink-websites en wordt het pakket steeds verder doorontwikkeld. Dit alles vanuit de overtuiging dat webdevelopers en website-beheerders er efficiënt mee moeten kunnen werken. Sinds 2011 is het pakket naar een hoger niveau getild en is er een team dat zich dedicated richt op doorontwikkeling van de software.
Naam innovatie Kirra Jaarverslag
Beschrijving innovatie Kirra Jaarverslag is de nieuwe manier om jaarverslagen te realiseren en publiceren. Online én offline. Alles vanuit één overzichtelijke online omgeving. Zie voor meer info: jaarverslag.kirra.nl en dan met name de "uitlegvideo" op de startpagina.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Een jaarverslag realiseren is elk jaar een terugkerend proces. Een complex proces doordat: - er veel verschillende soorten data wordt ontsloten als: tekst, foto, video, infographics, tabellen, grafieken, interviews en diagrammen. - er veel verschillende partijen (RVB, Accountant, Communicatie, Financiële afdeling) betrokken zijn bij de totstandkoming. - de betrokken partijen feedback geven en als gevolg wijzigingen op het laatste moment moeten worden doorgevoerd in de verschillende media (PDF en website). Met Kirra Jaarverslag breng je alle onderdelen van dit proces, naar één plek. Zo ontwikkel je online snel en eenvoudige een jaarverslag dat geschikt is voor alle vormen van publicatie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Met Kirra Jaarverslag maak ontwikkel je één keer het jaarverslag in Kirra. Vanuit Kirra publiceer je vervolgens eenvoudig naar web, app of PDF. De jaarverslagwebsite is standaard responsive en daarmee prettig te bekijken op desktop, tablet en smartphone. Bezoekers kunnen op je jaarverslagwebsite zelf een PDF samenstellen en downloaden. Wil je toch een fysiek document laten drukken? Naast al deze digitale mogelijkheden is het ook nog mogelijk om een PDF samen te stellen, welke geschikt is voor de drukker. Er is geen ander product op de markt wat tegelijkertijd naar een website, app en PDF kan publiceren. Met Kirra Jaarverslag wordt de realisatie van een jaarverslag vele malen efficiënter. Uiteraard is dit proces ook gemakkelijk te kopiëren naar andere rapporten (meerjarenplannen, monitors, etc. )

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO