De Graaf Security

Paper for Paper (http://www.paperforpaper.nl/)

Bedrijfsnaam De Graaf Security
KvK Nummer 36051880
Website www.degraafsecurity.nl/
Beschrijving onderneming De Graaf Security is leverancier van archiefdiensten. Een van die archiefdiensten is Paper for Paper. De Graaf Security maakt onderdeel uit van De Graaf Groep, een mkb-bedrijf in Purmerend met ruim 60 medewerkers. Naast Paper for Paper en De Graaf Security doet De Graaf ook aan afvalverwerking onder de naam De Graaf Afvalbeheer.
Naam innovatie Paper for Paper (http://www.paperforpaper.nl/)
Beschrijving innovatie Paper for Paper gaat verder dan papierrecycling alleen. Bedrijven kunnen namelijk hun oude papier eenvoudig weer terugkopen via Paper for Paper in de vorm van nieuw papier (hygiƫne- en kantoorpapier). Paper for Paper draagt dus zorg voor het hele circulaire proces: 1 de inzameling van oud papier, 2 de verwerking van dat oude papier, 3 de recycling naar nieuwe papierproducten, en 4 het terugleveren van die nieuwe papierproducten.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Paper for Paper maakt hergebruik van papier eenvoudig. Daarmee wordt het milieu gespaard. Er is sprake van minder bomenkap, water- en energieverbruik, en minder CO2-uitstoot.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn redelijk uniek. Vooral ook omdat twee grote multinationals (Tork en Papyrus) zich aan ons hebben verbonden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO