BiQ Group NV

All-in corporate finance house voor het MKB

Team BiQ Group

Bedrijfsnaam BiQ Group NV
KvK Nummer 53102797
Website www.biqgroup.com
Beschrijving onderneming Ondernemers in het MKB verder helpen, dat doen wij op een innovatieve en succesvolle manier. BiQ Group bestaat uit een grote groep van ondernemers en investeerders die hun krachten bundelen om financiering, sales, marketing en coaching aan het MKB te verstrekken. Voor de langere termijn zal BiQ Group een toonaangevende financiële (bancaire) dienstverlener worden voor het MKB.
Naam innovatie All-in corporate finance house voor het MKB
Beschrijving innovatie Door vele manieren van financieringen te koppelen kunnen financieringsaanvragen sneller en met meer zekerheden verstrekt worden. Zo zijn wij de enige met een ondernemersfonds waar zowel financiers als ondernemers bij elkaar komen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Financiering voor het MKB zijn noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Met alle regelgeving (Basel's) wordt het verstrekken van financiering moeilijker of duren de trajecten te lang. Hierdoor worden ondernemingen niet (tijdig) gefinancierd en komen zij in gevaar. Dat moet en kan beter.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door de combinatie van verschillende financiële instrumenten door een organisatie te laten aanbieden aan uitsluitend het MKB is nieuw. Ook de wijze waarop BiQ Group het op de Europese markt gaat lanceren is nieuw en origineel.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO