Wyli Tension Disc

Wyli Tension Disc

Bedrijfsnaam Wyli Tension Disc
KvK Nummer 39056867
Website www.wyli.nl
Beschrijving onderneming Wyli Tension Disc is een handelsnaam voor een soort spanring wat een uniek gepatenteerd stelsysteem is gebleken. De oorsprong ligt in de staalbouw waar het gebruikt wordt voor het spelingvrij monteren van windverbanden in gevels en daken.
Naam innovatie Wyli Tension Disc
Beschrijving innovatie Bij staalconstructies worden de verschillende onderdelen gemonteerd dmv boutverbindingen. Speling op de gaten is praktisch gezien bijna onontkoombaar en meestal geen probleem. Alleen bij windverbandschoren is dit eigenlijk niet wenselijk en bij constructies waar dit echt een probleem is wordt dit opgelost dmv dure wartelsystemen. Met de Wyli is dit probleem veel mooier, sneller en goedkoper op te lossen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Allereerst blijkt de noodzaak en belang uit het feit dat de markt erom vraagt. De omzet tov het startjaar 2013 is 8x meer en de aantallen zijn 5x meer. Daarbij zijn we genomineerd geweest voor de Nationale Staalprijs wat aangeeft dat de gerenommeerde constructeurs deze vinding op waarde schatten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel de nieuwheid en originaliteit blijkt uit het feit dat het gepatenteerd is.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO