WerkenFM

Broadcast Your Talent

Microfoon

Bedrijfsnaam WerkenFM
KvK Nummer 56082819
Website www.werken.fm
Beschrijving onderneming Het online radiostation dat zich geheel richt op de arbeidsmarkt in de breedste zin van het woord. Dagelijks worden er live en voor opgenomen (thema) programma's uitgezonden waarin o.a. ondernemers, werkgevers, politici, werkzoekenden geïnterviewd worden over hun organisatie, werk of zoektocht naar werk.
Naam innovatie Broadcast Your Talent, is een innovatief mobiliteitsconcept waarin werkzoekenden zich op een andere manier profileren op de arbeidsmarkt.
Beschrijving innovatie Broadcast Your Talent, is een innovatief mobiliteitsconcept waarin werkzoekenden zich op een andere manier profileren op de arbeidsmarkt en een nieuwe manier van solliciteren aanleren. Dit doen zij door gebruik te maken van de unieke mix van radio, video, social media, de mofileapp en e-coaching. Door gebruik te maken van het netwerk van ondernemers en werkgevers die aanschuiven in de diverse radio programma's komen onze BYT (Broadcast Your Talent) kandidaten sneller on- en offline in contact met de juiste mensen. Door een gerichte social media training leren zij hun online netwerk op te bouwen en uit te breiden. Door online de interactie aan te gaan en gebruik te maken van hun eigen mobiel profiel (Mofile) komen de werkzoekenden sneller offline in contact en op gesprek bij de organisaties waarmbij zij die ene baan hopen te vinden. De combinatie van de radio uitzendingen, het on- en offline netwerk, de manier van solliciteren maakt dit een ijzersterk innovatieve organisatie met mooie arbeidsmarktgerelateerde radio programma's.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De arbeidsmarkt is heel snel veranderd zo ook het werven en selecteren. Werkzoekenden moeten hun gedrag daarop aanpassen. Het schrijven van sollicitatiebrieven heeft in onze ogen minder zin gekregen dus zul je op een andere manier onder de aandacht moeten komen van de organisaties en mensen waarmee je graag in gesprek wilt gaan. Je moet zichtbaar zijn op social media en ook gevonden willen worden.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Uit alles wat hierboven staat blijkt wel dat wij de enige zijn met dit concept. Een radiostation met arbeidsmarktgerelateerde programma's die dit gebruikt in combinatie met haar innovatieve mobiliteitsconcept. Dit natuurlijk alles met als doel om werkzoekenden sneller op gesprek te laten komen om die ene baan te bemachtigen waar naar zij op zoek zijn. Daarnaast worden er mooie thema programma's gemaakt over diverse arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen zoals: Wajong, ICT, Sociale Zekerheid, HRM. ZZP etc.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO