Webhelder BV

WiQhit.com

Bedrijfsnaam Webhelder BV
KvK Nummer 55104819
Website www.wiqhit.com
Beschrijving onderneming Webhelder ontwikkelt met WiQhit innovatieve software om de online gebruikerservaring te personaliseren.
Naam innovatie WiQhit.com
Beschrijving innovatie WiQhit is software die het heel eenvoudig maakt om websites aan te passen aan het gedrag van de individuele bezoeker. Aan de website wordt een code toegevoegd, waarmee voor iedere bezoeker een profiel wordt samengesteld. Aan de hand van dit profiel en het gedrag dat iemand vertoont, wordt live de website gepersonaliseerd.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Websites zijn jarenlang 'dom' geweest. Het ging in eerste instantie om het verzenden van een boodschap, en niet om het luisteren naar de wensen van de bezoeker, en inspelen op zijn/haar gedrag. Niet-relevante websites en slechte gebruikerservaringen waren het gevolg. Met WiQhit is het mogelijk om heel eenvoudig te 'luisteren' naar de bezoeker en een echte - relevante - dialoog op gang te brengen. Voor bedrijven is WiQhit een ideale manier om tegen een geringe investering snel meer online omzet én meer tevreden klanten te genereren. Voor bezoekers levert WiQhit een betere gebruikerservaring op.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Bij de ontwikkeling van WiQhit stond de gebruiker echt centraal. We zijn weggebleven van de techniek, waardoor het ook voor mensen zonder IT-kennis mogelijk is om te gebruiken. Daarnaast wordt de software continu doorontwikkeld aan de hand van feedback van de gebruikers. Uniek is bovendien dat WiQhit op elk platform kan worden gebruikt, ongeacht de IT-infrastructuur die er al ligt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO