Vinoos by AMS

Eetbare wijn in de vorm van echte WINEgums.

WINEgums van echte wijn

Bedrijfsnaam Vinoos by AMS
KvK Nummer 58593225
Website www.vinoosbyams.com
Beschrijving onderneming Vinoos by AMS introduceert eetbare wijn in de vorm van echte WINEgum. Een totaal nieuwe en luxe product voor de exclusieve markt, zonder dierlijke stoffen en met natuurlijk ingrediënten.
Naam innovatie Eetbare wijn in de vorm van echte WINEgums.
Beschrijving innovatie Wijn is hip. Innovatie, klantbeleving en duurzaamheid een trend. Hier spelen wij graag op in met de ontwikkeling van The Real WINEgums. Vinoos by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte WINEgums. The Real WINE gum is geen snoepje voor kinderen, maar een 'adult luxury food'. Deze is geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker! Dit komt tegemoet aan de eisen van de consument op het gebied van gezondheid, alsmede aan de eisen die door de overheid worden gesteld. Daarnaast is Vinoos by AMS ook halal. Deze worden op de markt gebracht in de smaken Merlot en Chardonnay. M.b.t. Creativiteit in reclame-uiting en verpakking: Beeldmateriaal Delftsblauwe variant Deze limited edition is op verzoek van de Bijenkorf ontworpen. Bijenkorf heeft de eerste drie maanden, na de introductie de exclusiviteit tot verkoop. Over een paar weken zullen we deze variant over Nederland uitrollen. De Bijenkorf is vanaf de eerste dag van Vinoos by AMS een zeer gewaardeerde partner gebleken. Niet alleen waren zij onze eerste echte klant, maar vragen ons ook voor een speciaal ontwerp.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Vinoos by AMS is zich bewust van de gezonde trend die zich aan het ontwikkelen is. Bedrijven willen en moeten daarin mee. Vinoos by AMS is daarom ook een Healthy WINEgum aan het ontwikkelen. Deze variant bevat het super food Polyfenolen en is hierdoor niet alleen erg lekker maar ook nog goed tegen hart- en vaatziekten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De WINEgums met echte wijnsmaak zijn totaal nieuw op de markt. Zeker met de toevoeging van een superfood! We werken samen met Tanis Innovation Center. Hier werken de beste zoetwaren ontwikkelaars van de wereld. Diverse chemists die op moleculaire basis recepturen ontwikkelen voor ons. Afgelopen vier maanden hebben ze voor ons research en ontwikkeling gedaan. Met de beste agar agar van de wereld is nu een receptuur gemaakt, die ervoor zorgt dat de zuren van The Real WINE gum naar boven komen. Recepten die niet nagemaakt kunnen worden en die zeer vernieuwend zijn in de wereld. Zonder E-nummers, artificial colors en alcohol. Op dit moment wordt er ook geexperimenteerd met alcohol in de wine gum. Ook dit is niet eerder mogelijk geweest met wijngums. Huidige varianten Merlot en Chardonnay zijn op de markt met top-end propositie. Rose variant is gemaakt. Ook in een kaasplank variant in plaats van een vijg, druif of marmelade. Toekomstmogelijkheden liggen er in Champagne gums met koolzuur of bellen, prikkeling, knapperig in de mond. Ook hiervoor moet er nog veel onderzoek gedaan worden. De verwachting is dat de rosé-variant pas volgend jaar zal worden geïntroduceerd, maar kan wel al geproefd worden als jullie dit willen. In Juli 2013 eindigde Vinoos by AMS als finalist van de Rabobank Entrepeneurships Award - beste ondernemersplan van Nederland, met haar concept van eetbare wijn in de vorm van The Real WINEgums."

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO