TTC

TTC

Bedrijfsnaam TTC
KvK Nummer 34267493
Website www.ttcmobile.com
Beschrijving onderneming TTC zet mobiele technologie in om gezondheidszorg en educatie te verbeteren, meer economische ontwikkeling te bereiken en bij te dragen aan transparantie in ontwikkelingslanden. De explosieve groei van de mobiele telefonie industrie in ontwikkelingslanden biedt enorm potentieel om te communiceren met mensen op persoonlijk niveau. TTC weet hoe je mensen in ontwikkelingslanden kunt bereiken, hoe je een dialoog met ze aan kunt gaan en zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de juiste doelgroep terecht komt. Alle programma’s die TTC opzet hebben als doel om maatschappelijke impact te realiseren. Zo zijn verschillende campagnes opgezet om HIV/Aids-bewustzijn te creëren of reminders voor medicijninname per sms te sturen naar patiënten, met als doel gedragsverandering. In Tanzania loopt een grote campagne gericht op voorlichting aan moeders en hun partners met belangrijke informatie over zwangerschap. In Bolivia, Kenia en Ghana krijgen boeren prijsinformatie van producten. De projecten worden uitgevoerd in opdracht van organisaties zoals Unicef, Cordaid, Unilever en het WNF en zij betalen ons voor onze diensten.
Naam innovatie TTC
Beschrijving innovatie Mobiele technologie in opkomende landen
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is onze missie om mensen in ontwikkelingslanden, die vaak moeilijk te bereiken zijn, van fundamentele informatie te voorzien zodat ze hun eigen leven kunnen verbeteren. Dit doen wij dmv het gebruik van mobiele telefonie.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De doelgroep waar TTC zich op richt wordt vaak vergeten, dit is een grote groep van de opkomende middelklasse in Afrika. Met ondersteuning dmv investeerders en kennis verwacht TTC de grootste verspreider en verzamelaar van informatie in opkomende markten rond sociale onderwerpen bij de doelgroep te worden.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO