Swink webservices B.V.

Het inzetten van autisten op het terrein van online dienstverlening om zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan de slag te helpen.

Bedrijfsnaam Swink webservices B.V.
KvK Nummer 34289213
Website www.swinkwebservices.nl
Beschrijving onderneming Swink is een Social Enterprise die medewerkers met autisme inzet op hun talenten om zo hoogwaardige online diensten te leveren aan haar klanten. De talenten van autisten zijn: hoog intelligent, analytisch zeer sterk, accuraat en langdurig geconcentreerd werken. Swink werkt vaak als verlengstuk van de (online) marketing afdeling van (middel) grote organisaties. Het diensten aanbod van Swink is als volgt samen te vatten: Juiste content (Content Management) • Wij maken content afgestemd op de bezoekers en zoekmachines • Wij zorgen voor actuele inhoud van uw site en continue content management • Uw website wordt efficiënt beheerd met specialisten op uw CMS Meer uit je website (Content Marketing) • Wij zorgen dat uw website aanmerkelijk beter gevonden wordt • Wij optimaliseren uw site voor zoekmachines • Wij zijn uw SEO specialist voor meer relevante bezoekers en optimale conversie • Wij maken en beheren resultaatgerichte AdWords campagnes Beste helpdesk (helpdesk taken) • Wij zijn een content management helpdesk voor o.a. Alterian CMS (ex Morello), Wordpress, Typo3, GX, Joomla • Wij ondersteunen studenten en docenten bij het dagelijks gebruik van uw e-learning omgeving • Wij helpen de gebruikers van uw online portal
Naam innovatie Het inzetten van autisten op het terrein van online dienstverlening om zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan de slag te helpen.
Beschrijving innovatie Autisten met een geregistreerde arbeidsbeperking zodanig opleiden en begeleiden zodat zij in teamverband optimaal hun intellectuele kwaliteiten kunnen benutten en zo hoogwaardige commerciële diensten te leveren aan bedrijven en instellingen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is van maatschappelijk belang dat mensen met een arbeidsbeperking een nuttige plaats kunnen innemen in onze samenleving. Wij leveren ons aandeel in dit streven door mensen met autisme, die potentieel in staat zijn hoogwaardige dienstverlening te leveren, zodanig op te leiden en te vormen dat zij hun talenten daadwerkelijk kunnen inzetten in het belang van onze samenleving.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het is een win, win, win situatie. De klanten van Swink krijgen de beste online specialisten die werken als verlengstuk van hun marketing afdeling. De klant kan op die manier een duurzame invulling geven aan de participatiewet voor zijn of haar bedrijf. Tot slot levert Swink een commerciële oplossing voor een maatschappelijk probleem waardoor de maatschappij minder uitkeringen hoeft te betalen, zorgkosten omlaag gaan en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede kans krijgen om een carrière op te bouwen. Het als bedrijf in teamverband laten werken van autisten om hoogwaardige online diensten te leveren is innovatief. Er is, voor zover wij weten, geen ander bedrijf die dezelfde diensten levert. Er zijn wel een aantal andere bedrijven die uitsluitend met autisten werken. Bijvoorbeeld op het gebied van software testing. Wij werken daar nauw mee samen. Het vereist veel geduld en optimale begeleiding van management en job- begeleiders. Wij hebben thans, inclusief management, een bezetting van 11 personen, waarvan 7 een arbeidsbeperking als autist hebben.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO