Strangelove Creatives BV

Loyalty Grid

Bedrijfsnaam Strangelove Creatives BV
KvK Nummer 55431194
Website www.loyalty-grid.com
Beschrijving onderneming Strangelove is een creatief, digitaal branding bureau. Wij laten merken groeien door middel van business insights, creatieve services en digitale technologje.
Naam innovatie Loyalty Grid
Beschrijving innovatie Loyalty Grid brengt een nieuwe en unieke manier van merk- en productactivatie door een NFC chip te laten printen in verpakkingen en andere fysieke producten zoals kaarten, print advertenties etc. Door deze producten te scannen met een telefoon uitgerust met NFC kan de consument een connectie maken met de web-based Loyalty Grid service. Dit wordt gerapporteerd aan het merk en de consument ontvangt een persoonlijke aanbieding, gebaseerd op tijd, locatie en loyaliteitsniveau.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Loyalty Grid geeft antwoord op de vraag van consumenten om relevante informatie en voordelen van merken te ontvangen op het juiste moment.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Loyalty Grid is het eerste platform wat verpakking en andere producten activeert door NFC technology.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO