Stichting BOVO

Innovatiemotor

Bedrijfsnaam Stichting BOVO
KvK Nummer 56617550
Website www.stichtingbovo.nl
Beschrijving onderneming BOVO is gericht op het realiseren van innovaties bij MKB. Hiervoor maken we gebruik van ervaren ondernemers, studenten en deskundige werkzoekenden. Hierdoor wordt innovatie voor MKB bereikbaar.
Naam innovatie Innovatiemotor
Beschrijving innovatie Succesvol innoveren is een kwestie van investeren van tijd, kennis, kunde en geld. De Innovatiemotor brengt deze op laagdrempelige wijze in door gebruik te maken van ervaren ondernemers als coach en financier, studenten met frisse ideeën en tijd om deze ideeën uit te werken, werkzoekende professionals om studenten en MKB bij innoveren te begeleiden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Zonder laagdrempelige ondersteuning kan MKB meestal niet innoveren omdat ze daarvoor te weinig tijd en geld hebben. We moeten daarom innovaties dusdanig opwerken, dat ervaren ondernemers er in willen investeren, waarmee je naast geld ook meteen netwerk, kennis en kunde en een koppeling met markten realiseert.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nieuw aan de innovatie is het betrekken van werkzoekenden, in eerste instantie als vrijwilliger, zodat zij zelf bijdragen aan het vergroten van bedrijvigheid en daarmee aan werkgelegenheid.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO