StartFlex

StartFlex

Bedrijfsnaam StartFlex
KvK Nummer 60.21.88.94
Website startflex.com
Beschrijving onderneming StartFlex vereenvoudigt en digitaliseert de zakelijk dienstverlening voor startende ondernemers.
Naam innovatie StartFlex
Beschrijving innovatie Het starten van een bedrijf kost veel geld. Fiscaal advies, notariële aktes en juridische contracten zijn noodzakelijk, maar veel ondernemers kunnen deze tijdens de opstartfase niet betalen. StartFlex maakt het starten met ondernemen eenvoudig en betaalbaar.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In veel sectoren, zoals de taximarkt en hotelbranche, heeft de digitalisering al grote veranderingen teweeg gebracht. In de markt van zakelijke dienstverlening is echter nog sprake van veel ‘lucht’. Dit wordt veroorzaakt door een informatieasymmetrie tussen ondernemers en professionals, de sleutelpositie van de notaris en het feit dat huidige marktpartijen onvoldoende prikkels hebben om te innoveren, wat ten kosten gaat van hun eigen gewin. StartFlex doorbreekt dit door procedures te standaardiseren en efficiëntere werkwijzen te ontwikkelen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze vernieuwde werkmethode wordt door ondernemers positief ontvangen. We streven naar een ideale prijs-kwaliteitverhouding. Het is echter wel belangrijk dat wij ons als onderneming blijven onderscheiden. Anno nu is het alleen goedkoop oprichten van een BV niet meer uniek. Wij onderscheiden ons in de markt door een unieke samenwerking tussen onafhankelijke fiscalisten en notarissen, personal-touch en scherp geprijsde aanverwante diensten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO