Sportpartijtje

Sportieve kinderfeestjes ("Sportpartijtjes") inclusief een gezonde snack.

Sportpartijtje

Bedrijfsnaam Sportpartijtje
KvK Nummer 61656283
Website www.sportpartijtje.nl
Beschrijving onderneming Organisator van sportieve (kinder)feestjes door heel Nederland. Naast het sporten verzorgen wij ook gezonde snacks.
Naam innovatie Sportieve kinderfeestjes ("Sportpartijtjes") inclusief een gezonde snack.
Beschrijving innovatie De kinderen gaan tijdens het partijtje actief aan de gang met een sport naar keuze. We bieden verschillende sportfeestjes aan zoals Judo(tainment), De Sterkste Man, Dans, Voetbal, Hockey en Movement.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Sporten geeft kinderen veel plezier. Ze kunnen hun energie kwijt, leren samenwerken en leren dat het niet altijd om winnen gaat. Sport is een gezonde en fantastische manier om lekker te bewegen. Wij zijn ervan overtuigd dat door middel van een feestelijk partijtje de stap naar de sportzaal gemakkelijker wordt. Daarnaast denken wij door gezonde snacks feestelijk aan te bieden, dat zowel kinderen als ouderen inzien dat gezonde hapjes en drankjes ook lekker kan zijn.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij bieden een alles-in-1 pakket aan. Dus zowel een sportief feestje als een gezonde snack.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO