Splaire Development BV

Splaire® IT

Bedrijfsnaam Splaire Development BV
KvK Nummer 61036331
Website splaire.it
Beschrijving onderneming Splaire Development BV is een samenwerking tussen uiteenlopende dwarse ondernemers met achtergronden als technisch ingenieur, programmeur, vormgever, biochemicus, productontwikkelaars en andere creatieve breinen. Samen willen wij ervoor zorgen dat het plaatsen van campagnes op digitale beeldschermen, waar ook ter wereld toegankelijk wordt voor particulieren, grote- en kleine organisaties. Dit maken wij mogelijk met het slimme netwerk van Splaire®.
Naam innovatie Splaire® IT
Beschrijving innovatie Via een slimme Splaire-dongel, met de rekenkracht van een reguliere computer, kan elk digitaal beeldscherm verbonden worden met het online Splaire-platform. Via het platform kan iedereen een boodschap aan bieden op de verbonden schermen, niet alleen de schermeigenaar maar ook derden. De aangeboden campagnes worden op de geselecteerde tijdstippen uitgezonden op de gekozen locaties. Mits de schermeigenaar deze boodschap goedkeurd via zijn telefoon of computer. De schermeigenaars en partijen die hun boodschap willen delen bepalen online samen de vergoeding. Iedereen waar ook ter wereld, wordt zo in de gelegenheid gesteld een boodschap via de gekoppelde schermen te delen. Na goedkeuren ontvangt de schermeigenaar pas een vergoeding.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Afgelopen jaren heeft een wildgroei aan digitale beeldschermen plaatsgevonden in elke denkbare omgeving. Deze schermen worden vaak ondersteund met logge, niet-gebruiksvriendelijke individuele systemen. Dit maakt het voor de eigenaars lastig om de schermen te beheren als communicatiemiddel en weten aanbieders van berichten niet hoe ze hier makkelijk hun boodschap op kwijt kunnen. Als dit wel bekend is, betreft dit vaak een bewerkelijk proces met een doorlooptijd van enkele werkdagen en meerdere handelingen van de schermeigenaar. Door deze schermen te verbinden en te ondersteunen met een gebruiksvriendelijk online platform ontstaat een krachtig en snel communicatienetwerk. Dit netwerk is te gebruiken voor als informatienetwerk, alarmeringsmiddel bij calamiteiten, voor prikkelende campagnes en voor grensoverschrijdende informatie- en kennisdeling tussen regio’s, organisaties en individuen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er is geen vergelijkbaar apparaat, software of platform op de markt wat ondernemers en organisaties op deze interactieve wijze virtueel en fysiek met elkaar verbindt. Tevens is het uniek dat partijen snel via het platform de aanvraag kunnen afhandelen en door het delen van middelen hier direct profijt uit kunnen behalen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO