Software Vergelijken BV

Vergelijkingstool voor ondernemerswebsite

Bedrijfsnaam Software Vergelijken B.V.
KvK Nummer 60751088
Website boekhoudsoftware-vergelijken.nl
Beschrijving onderneming Software Vergelijken helpt ondernemers de best passende software te vinden door overzichtelijke specificaties , vergelijkingen en gebruikersreviews. nu op het gebied van boekhouden, facturatie, urenregistratie, klantbeheer en webwinkels.
Naam innovatie Vergelijkingstool voor ondernemerswebsite
Beschrijving innovatie Als eerste in Nederland een site waar ondernemers de beste (Saas) oplossing kunnen vinden om bedrijfsprocessen, hoe groot of klein ook, te kunnen versimpelen en versnellen. Daarnaast een marktplaats voor leverancier en gebruiker. Die de leverancier door gebruik te maken van een eigen CPC tool een effectief marketingkanaal geeft in een overvolle markt.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De markt voor Saas oplossingen groeit en bloeit. net als het aantal (kleine) ondernemers. Er komen steeds meer toepassingen om zakelijke processen te versnellen en te verbeteren. wij brengen de oplossingen bij elkaar en laten de eindgebruiker deze makkelijk vergelijken. Voor de leverancier een verruiming van de marketingkanalen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de eerste in Nederland en de enige die het op deze schaal aanpakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO