Snakeware

Lightcurb beacon platform

Bedrijfsnaam Snakeware
KvK Nummer 01087721
Website www.lightcurb.com
Beschrijving onderneming Wij zijn gedreven om vol energie onze klanten op voorsprong te zetten. Wij inspireren, durven vragen te stellen en komen met verrassende concepten. Ons hart ligt bij code en creatie. Wat wij doen is zowel leuk als lonend voor ons, maar zeker ook voor onze klant. Wij hebben plezier in de dingen die wij doen en de mooie digitale producties die wij creëren.
Naam innovatie Lightcurb beacon platform
Beschrijving innovatie Lightcurb V3 is wereldwijd ‘live’. Na één jaar ontwikkelen, vele pilots en uitgebreid testen is versie 3 van het online platform en de app live. Hiermee kan iedereen op simpele wijze, via beacons, relevante boodschappen sturen naar smartphone gebruikers in de buurt. Het MKB, instellingen en andere organisaties krijgen zo een laagdrempelig platform dat bestaat uit de online manager, de app of de code library voor integratie in bestaande apps, waardoor de stap naar location based marketing kinderspel wordt. Direct aan de slag met beacons dankzij Lightcurb Lightcurb is het eerste laagdrempelige beacon platform waarmee gebruikers via een gebruiksvriendelijke online manager, zonder programmeerkennis, boodschappen in kunnen stellen, die via beacons worden uitgezonden. Deze signalen worden op smartphones van passerende voorbijgangers getoond. Bureau voor digitale media Snakeware en Alledaags mobile, bedenkers en bouwers van het Lightcurb beacon platform, hebben alle ingrediënten, die nodig zijn om op effectieve en efficiënte wijze met beacons te starten, in hun Lightcurb software opgenomen. Het platform, de online manager en de app zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Arabisch. Chinees, Spaans en Duits volgen op korte termijn. Wie eenvoudig aan de slag wil met beacons is in een paar klikken klaar. Starten met mobiele marketing via beacons komt op deze manier volgens Lightcurb initiatiefnemer Ate van der Meer binnen ieders handbereik: “Het is uniek dat je met de laagdrempelige online manager, de gratis app of de code library (voor integratie in bestaande apps) direct met beacons aan de slag kunt. En dat met elk soort beacons en onze unieke online manager op basis van lage tarieven. Want de marktervaringen met Lightcurb bewijzen dat we de markt er mee veroveren.”
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Een relevante brug slaan tussen offline en online communicatie. Met aan de ene kant één app (of code library voor integratie in bestaande apps) die via informatie van beacons op een snelle en adequate wijze toont voor meer conversie, beleving en informatie op fysieke locaties.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij bieden (sinds begin 2014) als enige onderneming uit Nederland een open platform waar je met elk soort beacon en bestaande content in de vorm van video, webadressen, foto, tekst etc. op heel makkelijke en gebruiksvriendelijke wijze deze nieuwe vorm van mobiele communicatie op locatie mogelijk maakt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO