SmartBooqing

SmartBooqing - de slimste manier van factuurverwerking

Bedrijfsnaam SmartBooqing
KvK Nummer 27154635
Website www.smartbooqing.com
Beschrijving onderneming SmartBooqing is een jonge en snelgroeiende organisatie die dagelijks hard aan de weg timmert met de ontwikkeling van een nieuwe factuurverwerkingsdienst. Deze oplossing wordt speciaal ontwikkeld voor een zeer geavanceerde volautomatische verwerking van grote volumes documenten bij accountantskantoren. SmartBooqing is een jonge en snelgroeiende organisatie met een succesvolle lancering van een nieuwe factuurverwerkingsdienst. Op basis van vele innovaties in is de factuurverwerking een 10x sneller en beter dan bestaande systemen.
Naam innovatie SmartBooqing - de slimste manier van factuurverwerking
Beschrijving innovatie Smartbooqing maakt op een slimme manier gebruik van big data, data mining, fuzzy logic en artificial intelligence. Door dit te combineren is de productiviteit van medewerkers bij factuurverwerking een 10x hoger dan voorheen. Daarnaast is de verwerking ook van hogere kwaliteit: vele administraties kunnen systematisch op exact uniforme wijze worden weggeboekt. Dit resulteert in hogere kwaliteit en uniformiteit. Rapportages en audits kunnen beter en sneller worden uitgevoerd. Accountantskantoren kunnen meer klanten bedienen en krijgen meer en betere data waardoor beter begeleiding kan worden gegeven. Omdat het systeem slim gebruikt maakt van reeds aanwezige kennis is het gebruiksvriendelijk: - het inregelen van de instellingen wordt gedaan door het systeem - gebruiker kan scans ongesorteerd en en gescheiden aanleveren - een snelle review volstaat. Minder dan 10% van de documenten hoeft te worden reviewed. • Een grote hoeveelheid ongesorteerde digitale documenten mag in één bestand aangeleverd worden; • Het SmartBooqingsysteem scheidt en sorteert de documenten en codeert vervolgens alle facturen op regelniveau (dus ieder artikel kan separaat geboekt worden, i.p.v. alleen het totaalbedrag); • Van de aangeleverde documenten hoeft gemiddeld maar 10% gecontroleerd te worden en slechts 3% vergt een review door de accountant; • Dit resulteert in een productiviteit van een boekhouder van 500* of meer facturen per uur. *handmatige snelheden liggen rond de 60 facturen per uur. De kern van deze innovatie zit hem in de unieke combinatie van een zeer gedetailleerde en productieve factuurverwerking.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het is voor accountantskantoren een uitkomst: - prijzen staa onder druk - Accountants zijn op zoek naar nieuwe verdien modellen: mn advies en begeleiding - met SBQ kunnen accountants met hetzelfde team meer adminstraties wegwerken”: - meer data, betere data dus meer begeleiding en consultancy Eindklanten kunnen sneller en beter hun facturen verwerken. Administraties zijn uptodate. We zien een toenemend aantal zaken die facturerende organisaties in hun facturen opnemen die voor een goede administratief of voor de belasting van belang zijn. Daarnaast laat de accountancy markt tekenen van krimp zien waardoor prijzen, bijvoorbeeld die van jaarrekeningen, verder onder druk komen te staan. Dit vraagt verhoogde efficiency en aanpassing van de sector. Met deze innovatie helpt SmartBooqing accountancykantoren hun boekhouders efficiënter en dus productiever te maken tegen lagere kosten. Dit stelt ze in staat om positief op de ontwikkelingen in te spelen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er bestaat geen andere aanbieder die facturen op dergelijk detailniveau en met zulke hoge snelheden kan verwerken.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO