Smart2IT

Virtueel de mooiste stad bouwen en beleven!

Bedrijfsnaam Smart2IT
KvK Nummer 60970723
Website www.smart2it.nl
Beschrijving onderneming Smart2IT creëert virtuele 3D werelden en biedt een integraal online software platform voor het in 3D samenstellen van uw woning middels Virtual Reality, kopersbegeleiding en configurators aan. Onze softwareproducten zijn geschikt voor elk apparaat dat verbonden is met het internet.
Naam innovatie Virtueel de mooiste stad bouwen en beleven!
Beschrijving innovatie Met "Lego-huizen" ontwerp en bouw je virtueel de stad van je dromen. Alle ontwerpen worden in de "cloud" opgeslagen en kun je op je tablet en smartphone bekijken. Een Virtual Reality belevenis creëer je zelf door je smartphone in een cardboard te plaatsen en letterlijk door de stad van je dromen te lopen!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Virtuele gebiedsontwikkeling wordt voor een breed en groot publiek toegankelijk en zo ben je niet meer uitsluitend afhankelijk van professionals. Het creëert betrokkenheid bij bewoners en overige stakeholders. Zonder technische kennis /vaardigheden kun je onze software gebruiken. Alle plannen zijn online te delen met anderen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Virtual Reality is geen dure en technologische oplossing meer. Je eigen smartphone stop je in een Cardboard en beleef je eigen stad van je dromen. Iedereen kan gebruik maken van onze software zonder technische of inhoudelijke kennis. Laagdrempelig en tegen lage kosten beschikbaar.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO