SenseAnywhere

AiroSensor

Bedrijfsnaam SenseAnywhere
KvK Nummer 20159613
Website www.senseanywhere.com
Beschrijving onderneming SenseAnywhere ontwikkelt draadloze netwerk technologie voor IoT toepassingen. Het maakt ook eigen ultra low power actieve RFID's met geïntegreerde sensoren en de toepassingen hiervoor in de Cloud.
Naam innovatie AiroSensor
Beschrijving innovatie Draadloze temperatuur en luchtvochtigheid data logger die data om de 5 minuten aflevert in de Cloud en 10 jaar werkt op de ingebouwde batterij.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie GDP en HACCP regelgeving vereist dat er op steeds mee plaatsen en temperatuur zones gemeten wordt om de kwaliteit van voeding en medicijnen. Dit betreft stationair in koelingen en vriezers in de gezondheidszorg en horeca. Maar ook tijdens opslag en transport in de distributie keten. Door de compacte afmetingen en de levensduur van de batterij van 10 jaar kan de AiroSensor eenvoudig bij de goederen verpakt worden en zo de zending monitoren vanaf productie tot en met consumptie. Eén sensor, één rapport dat in de Cloud voor de eigenaar (producent die het moet aantonen) beschikbaar is.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Ultra low power: Data loggers voor temperatuur gaan typisch enkele dagen tot enkele maanden mee en daardoor gebeuren veel fouten: Vergeten aan te zetten of batterij leeg tijdens de inzet periode. Een datalogger die 10 jaar werkt op de ingebouwde batterij is er niet. Draadloos: De logger maakt automatisch contact met in de distributie en op locaties geïnstalleerde Access Points zonder pairing, web keys etc. Het SenseAnywhere Netwerk ondersteunt 'Seamless Roaming' Net als een GSM netwerk waar men in een ander land uit het vliegtuig stapt en direct kan bellen via een andere operator. Ander voordeel van draadloos is dat de verpakking niet open gemaakt dient te worden om de data te ontvangen. Data ontvangst gebeurt automatisch mede als het genereren van notificaties aan de hand van de ontvangen data

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO