Seepje

Seepje

Seepje verpakkingen in groen grasveld

Bedrijfsnaam Seepje
KvK Nummer 59707267
Website www.seepje.nl
Beschrijving onderneming Seepje is het 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Wij wassen onze kleren met behulp van de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht. Zo wassen we samen de wereld schoner en mooier!
Naam innovatie Seepje
Beschrijving innovatie De Seepje schillen staan bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep af. Vier schillen in een katoenen waszakje zorgen voor 3 natuurlijk schone wasjes. Seepje 'gewoon neutraal', 'ochtend in het bos geur' en 'zomerse vakantiegeur' zijn inmiddels bij 190 winkels in Nederland verkrijgbaar. Ook hebben we op basis van de Sapindus mukorossi schillen een 100% plantaardig, vloeibaar wasmiddel ontwikkeld. Verpakt in een kartonnen fles met plastic dop en binnenzak, met alle voordelen van de Seepje schillen en nog gemakkelijker in gebruik! Met Seepje 'vrij en blij geur' en Seepje 'zomerse vakantiegeur' spreken we een nieuwe doelgroep aan en maken we sociaal wassen voor meer mensen mogelijk.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Wanneer onze klanten met Seepje wassen kunnen we samen de werk- en leefomstandigheden verbeteren in Nepal. Ook zorgen we daar voor natuurbehoud aangezien de Sapindus bomen een beter doel dienen dan dat van brandhout. De Seepje schillen worden ingepakt door de waskanjers van sociale werkplaats Siza. Ook winnen zij het extract vanuit de in Nepal verpoederde Seepje schillen, uit dit extract bestaan de vloeibare Seepjes voor 70%.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Seepje maakt natuurlijk wassen leuk, op een unieke manier. Het gebruik van biologische en fairtrade gecertificeerde ingrediƫnten, en onze sociale impact in Nederland en Nepal, maakt Seepje tot een uniek wasmiddelmerk. Seepje vloeibaar is een van de weinige volledig plantaardige wasmiddelen verkrijgbaar in Nederland.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO