SeeEzi BV/ TinyEYE Europe

TinyEYE Europe, online logopedie

Bedrijfsnaam SeeEzi BV/ TinyEYE Europe
KvK Nummer 51878011
Website www.tinyeye.eu
Beschrijving onderneming SeeEzi is een innovatief bedrijf in de e-health op het gebied van online therapie diensten. SeeEzi vermarkt haar producten en diensten onder de merknamen TinyEYE Europe en De Online Logopedie Praktijk. Het bedrijf verzorgt trainingen in de innovatie TinyEYE aan afnemers in heel Europa, en levert online therapie diensten aan cliënten in Nederland en wereldwijd.
Naam innovatie TinyEYE Europe, online logopedie
Beschrijving innovatie Online logopedie van TinyEYE gaat net zoals logopedie in een praktijk. Je ziet de logopedist in beeld en je kunt met elkaar praten. De logopedist maakt verbinding met jou en je kind/partner via TinyEYE. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een computer en een internetverbinding. Je logt in op de software met je eigen inlogcode. Kinderen spelen samen met de logopedist verschillende games. Zo werken ze aan de spraak-taalontwikkeling van je kind. De games passen bij het niveau en de behoefte van je kind. Oudere mensen kunnen vanuit hun eigen vertrouwde omgeving, soms zelfs vanuit bed, de online oefeningen doen met hun logopedist. Het is minder vermoeiend dan naar een ziekenhuis of logopediepraktijk te moeten gaan. Na elke sessie van 20 minuten geeft de logopedist huiswerk of oefeningen. Dat stopt de logopedist in de digitale rugzak. Het zijn op maat gemaakte games waar je mee kan oefenen. Er zit uitleg van de logopedist bij en ook vaak een video opname. Die uitleg is altijd beschikbaar zodat je altijd zelf kunt bepalen wanneer je wil oefenen. Je kan de aantekeningen van de therapeut altijd lezen. Zo weet je altijd precies hoe het gaat met de therapie. Het gebruik van de digitale rugzak met oefeningen is gratis. Games spelen kan zo vaak als je zelf wil. Alle TinyEYE sessies zijn beveiligd. Je hebt je eigen wachtwoord voor de software en de huiswerkmodule. Alle TinyEYE logopedisten zijn geregistreerd en werken volgens de laatste standaarden. De TinyEYE logopedisten kunnen je behandelen zonder verwijzing van een arts. Je kunt zelf je afspraak inplannen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Om goede en betaalbare logopedische zorg in de toekomst toegankelijk te houden, is e-Health de meest voor de hand liggende strategie. De zorg heeft meer cliëntgerichte, en betaalbare oplossingen nodig. E-health verbindt alle betrokken partijen met elkaar en maakt betaalbare zorg mogelijk. Met name in de langdurige zorg is online logopedie de ideale manier om cliënten op afstand te begeleiden. Denk hierbij aan mensen die een beroerte gehad hebben of dementerend zijn of de ziekte van Parkinson hebben. Het inzetten van de juiste online zorg is dus onontbeerlijk om cliënten in de moderne tijd echt als partners te beschouwen en ze de mogelijkheid te geven deze rol te pakken. Online logopedie maakt de logopedische zorg beter, goedkoper en beschikbaar voor iedereen. Anytime, anyplace , 24/7
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel logopedische zorg realtime online verlenen wordt nog door niemand anders dan TinyEYE in Nederland en in Europa gedaan. Enkel in Canada, de VS en Australië wordt telelogopedie gegeven. Nieuw is ook de mogelijkheid om door de zelfmanagementmodule binnen de software de cliënten zelfredzaam te laten zijn en daardoor zelf te kunnen bepalen wanneer en waar ze willen oefenen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO