Roem van Yerseke BV

Kreeft à la minute (Vers bereide kreeft)

Bedrijfsnaam Roem van Yerseke BV
KvK Nummer 22010806
Website www.zeelandsroem.nl
Beschrijving onderneming Roem van Yerseke is een internationaal bekend schaal- en schelpdierenbedrijf en handelt voornamelijk in mosselen, oesters, garnalen en aanverwante producten. Zeeland’s Roem is de belangrijkste merknaam voor de producten van Roem van Yerseke B.V.
Naam innovatie Kreeft à la minute (Vers bereide kreeft)
Beschrijving innovatie Vers bereide kreeft op tafel na slechts enkele minuten verwarmen in de magnetron! Zeeland’s Roem maakt het mogelijk en combineert convenience met een ware vers sensatie!
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het genieten van kreeft is een culinaire beleving. Tot nu toe voor velen alleen weggelegd bij een restaurantbezoek omdat het thuis zelf koken van dit mooie schaaldier voor velen een barrière vormt. Daarom introduceert Zeeland’s Roem ‘Vers bereide kreeft’ in de ‘à la minute’ lijn. Een uniek productieproces garandeert een houdbaarheid van 21 dagen en een uitstekende kwaliteit, die niet van vers gekookte kreeft te onderscheiden is. De kreeft kan direct uit de verpakking koud geserveerd worden. Het verwarmen duurt slechts 3 minuten in de magnetron waarbij de smaak en structuur van een vers gekookte kreeft behouden blijft: een beetje zilt en subtiel zoet. Een nieuwkomer op de markt die kansen biedt voor zowel retail, horeca als catering!
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het wordt nu makkelijk voor elke consument om thuis een kreeft te serveren. Kreeft uit de magnetron lijkt onmogelijk maar het unieke productieproces van Roem van Yerseke maakt het wel mogelijk om dit mooie, luxe schaaldier als magnetronmaaltijd te introduceren. Iedereen die een magnetron heeft kan zijn gasten en zichzelf nu thuis verwennen met vers bereide kreeft.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO