Robot Security Systems (handelsnaam)

Sam, de beveiligingsrobot.

Bedrijfsnaam Robot Security Systems (handelsnaam)
KvK Nummer 27079954 (Lobeco Fire Security)
Website www.robotsecuritysystems.com
Beschrijving onderneming Robot Security Systems ontwikkeld, programmeert en verhuurt robots voor het beveiligen van gebouwen.
Naam innovatie Sam, de beveiligingsrobot.
Beschrijving innovatie Sam is een volledig zelfstandig opererende robot, die surveilleert en regeert op alarmen. Sam is volledig geïntegreerd in d beveiligings-infrastructuur en werkt zo samen met zijn menselijke collega's. zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=WExxsmFI1VY
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In de beveiligingsmarkt is het door krimpende budgetten en stijgende lonen steeds moeilijker om een rendabele business op te zetten. Op een gemiddelde beveiliger wordt nog maar een marge van 1-2% gemaakt, wat ervoor zorgt dat de meeste bewakingsbedrijven verlies draaien. Door het aantal bewakers te verminderen en ze te laten samenwerken met robots kan hun reikwijdte worden vergroot, terwijl de eindklant een lage rekening krijgt en het beveiligingsbedrijf een betere marge maakt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Er zijn wereldwijd slechts enkele bedrijven die volledig autonome, mobiele robots maken. De twee concurrenten die wij hebben in de beveiligingsmarkt (uit FR en VS) beschikken niet over een koppeling met het alarmsysteem en zijn dus minder goed in staat om echt zelfstandig te werken. Kortom: een unieke propositie.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO