Respect-Intermediair

Werving vanuit een visie dat de opdrachtgever bepaalt en niet ik of wij als firma Respect-Intermediair

Bedrijfsnaam Respect-Intermediair
KvK Nummer 60163852
Website www.respect-intermediair.com
Beschrijving onderneming Respect-Intermediair werving en selectie is opgericht in 2014. Respect: aanzien, eerbied of waardering, die men heeft voor (of ontvangt van) iemand vanwege bewezen kwaliteiten, prestaties of vaardigheden. Het woord betekent oorspronkelijk omzien naar, en vandaar rekening houden met. Gestart in een tijd waar respect meer betekenissen heeft. Vanuit de zienswijze dat het draait om de opdrachtgever, de vraag van de opdrachtgever enerzijds en het aanbod van de kandidaat anderzijds. Op basis van die vraag gaan wij aan de slag om de juiste kandidaat te vinden.
Naam innovatie Werving vanuit een visie dat de opdrachtgever bepaalt en niet ik of wij als firma Respect-Intermediair
Beschrijving innovatie Vele jaren wordt er nu gebruik gemaakt van werving en selectie bureaus. Wij onderscheiden ons qua prijs, snelheid, en belang van de opdrachtgever. Wij searchen realtime, werken alleen met vacatures en niet met bestaande kandidaten die wij al jaren kennen. Belang is uiteindelijk dat de opdrachtgever, kandidaat, Respect-Intermediair jaren later nog steeds te spreken is over de dienstverlening.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Belang weer inzien dat een vacature geld kost, tijd, groei tegenhouden, werkdruk verzachtend bij het invullen van een vacature. Meedenken met de opdrachtgever, de opdrachtgever ontzorgen.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Nieuw is de innovatie in de zin van kostenbesparing ten opzichte van andere bureaus. Wij van Respect-intermediair zijn snel, de firma is nieuw en origineel aangezien wij in 2014 zijn opgericht.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO