Princess Sportsgear & Traveller

Princess San Francisco koffer

Bedrijfsnaam Princess Sportsgear & Traveller
KvK Nummer 20160724
Website www.princesstraveller.com
Beschrijving onderneming Wij zijn een handelsbedrijf dat in merken onderneemt: Princess Sportsgear, Princess Traveller en Bourgini. Door onze bijzondere manier van ondernemen o.a. met unieke marketing/sales en veel product innovaties maken wij onze merken groot en sterk in heel de wereld. Princess Sportsgear is het hockeymerk met als boegbeeld ’s werelds beste hockeyer van de wereld Teun de Nooijer en vele andere tophockeyers wereldwijd, zoals; Rogier Hofman, Austin Smit, etc. Princess Sportsgear wordt op dit moment met veel succes verkocht in 20 landen en vele internationale sporters uit onder andere Nederland, België, Zuid-Afrika en Australië maken gebruik van onze producten. Princess Traveller is een merk met een grote mondiale aanwezigheid en een goede naam in de kofferbranche. Het assortiment van Princess Traveller bestaat uit; koffers, tassen en reisaccessoires. Het merk heeft zich dankzij voortdurende innovatie, het toepassen van hedendaags Dutch Design en het gebruik van hoogwaardige materialen snel over de wereld verspreid.
Naam innovatie Princess San Francisco koffer
Beschrijving innovatie Koffer met digitale, ingebouwde weegschaal
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Reizen wordt steeds toegankelijker. We vliegen al vanaf een paar tientjes naar een bestemming in Europa! Wel worden de regels vanuit de airlines steeds weer bijgesteld en in sommige gevallen zelfs aangescherpt. Met name bij de budgetairlines, hier betaal je haast voor elke kilo die je meeneemt. En blijkt dat je teveel kilo’s aan bagage mee hebt tijdens het inchecken dan mag je flink bijbetalen! Bovendien moet je uit de rij, naar de balie om bij te betalen en vervolgens weer achteraan de rij om in te checken. Een hoop gedoe en soms torenhoge kosten! Niet fijn als je net op vakantie gaat! Hoe kun je dit voorkomen? Vooraf je koffer wegen! Een bekend beeld? Eerst zelf of de weegschaal, vervolgens met je koffer in de handen op de weegschaal… erg onhandig en vaak ook niet precies! Met de Princess San Francisco koffer zijn dit soort taferelen verleden tijd. Vanaf nu kun je goed voorbereid op reis! De koffer heeft namelijk een digitale weegschaal ingebouwd in het handvat. Door de koffer aan het handvat op te tillen kun je op ieder moment, op iedere locatie het aantal kilo’s aflezen. Dus met de Princess San Francisco koffer nooit meer teveel kilo’s en geen problemen bij het inchecken! Tevens andere modellen beschikbaar met ingebouwde weegschaal: Las Vegas, Phoenix, etc.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij hebben het product ín 2012 als eerste geïntroduceerd. Inmiddels hebben wij enorm veel internationale successen behaald met deze productlijn. Het is dan ook onze best verkopende kofferlijn en dat al 3 jaar lang!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO