Parx Plastics BV

Sanipolymers - Antibacterieel plastic

Bedrijfsnaam Parx Plastics BV
KvK Nummer 55993753
Website www.parxplastics.com
Beschrijving onderneming Parx Plastics een startup opgezet om een nieuwe technologie op de markt te brengen. Door de Europese Commissie uitgeroepen als één van de drie Top Tech Startups van Europa in de TechAllStars competitie.
Naam innovatie Sanipolymers - Antibacterieel plastic
Beschrijving innovatie Parx Plastics heeft een innovatieve technologie in handen om plastic/polymeren antibacterieel te maken. Onze techniek is biocompatible, niet giftig voor mens of milieu, maakt geen gebruik van chemicaliën, zware metalen of andere giftige substanties en de techniek migreert niet (lekt niet uit het plastic zoals alle bestaande technieken wel doen). Wij kunnen ervoor zorgen dat tot wel 99% van de bacteriën op de oppervlak van een product binnen 24 uur gedood worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Met onze techniek in voedselverpakking kunnen we ervoor zorgen dat voeding langer houdbaar wordt en met onze technologie in de medische wereld in bijvoorbeeld implantaten kunnen we infectie risico's reduceren.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Onze techniek is uniek omdat het niet giftig is en niet migreert. Dat maakt dat het de enige oplossing is geschikt voor bijv. voedselverpakking en medische implantaten.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO