Pactum BV

Online oplossing voor contractbeheer, opdrachtregister en leveranciersbeoordelingen

Bedrijfsnaam Pactum BV
KvK Nummer 01164579
Website www.contractbeheer.com
Beschrijving onderneming Online oplossing voor contractbeheer, opdrachtregister en leveranciersbeoordelingen
Naam innovatie Online oplossing voor contractbeheer, opdrachtregister en leveranciersbeoordelingen
Beschrijving innovatie Het online beheren van contracten kan al een aantal jaar, ook met Pactum. Echter, de module "Leveranciersbeoordelingen" is nieuw. Vanuit het contract kan de leverancier geselecteerd worden, vervolgens maakt de gebruiker een eigen beoordeling aan (gebruiker kunnen eigen vragen definieren en kiezen uit voorgedefinieerde vragen). Als de gebruiker tevreden is over de opgestelde beoordeling, kan de beoordeling digitaal verzonden worden naar: collega's, contactpersonen, andere toeleveranciers etc. Diegene die de beoordeling ontvangen worden uitgenodigd om de gekozen leverancier te beoordelen en uiteindelijk ontstaat er dan een eenduidig beeld over hoe een leverancier presteert.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Elke ISO-gecertificeerde organisatie dient zijn/haar bedrijfskritische leveranciers minimaal eens per jaar te beoordelen. Vaak gebeurt dat momenteel middels een telefoontje naar een collega en dan wordt een brief naar een leverancier in het dossier opgenomen (en hopelijk verzonden). Onze gebruikers zijn actief bezig met het managen van contracten en dus van leveranciers. Op deze manier besparen zijn simpelweg tijd en geld, maar worden ook risico's eerder onderkend en daardoor beperkt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Zoals gezegd: het online beheren/managen van contracten is niet geheel nieuw. Echter, de koppeling om vanuit het contract ook direct een leveranciersbeoordeling aan te kunnen maken is nieuw en nog niet eerder op deze manier op de Nederlandse markt verschenen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO