PLT Products

FITS your FEET

Bedrijfsnaam PLT Products
KvK Nummer 08091030
Website www.fitsyourfeet.nl
Beschrijving onderneming Core business is het vervaardigen van 3D inlays / steunzolen.
Naam innovatie FITS your FEET
Beschrijving innovatie Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen?Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoeisel draagt met een (podo)therapeutische/orthopedische ondersteuning. FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Naast dé zomerse oplossing is FITS ook een geweldige oplossing als in-huis sandaal voor in de winter! FITS biedt volledig op maat gemaakte podotherapeutische / orthopedische sandalen of slippers.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Mensen een totaal therapie kunnen bieden. Het succes valt of staat met therapie trouwheid. Wij bieden voetspecialisten de mogelijkheid deze therapie trouwheid te vergroten.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wij zijn de enige in de wereld die, via een eigen ontwikkelde aanmeettechniek, 3D op maat gemaakte slippers / sandalen vervaardigen. Wij onderscheiden ons door de slippers volledig (in schoenendoos) af te leveren bij de patiënt.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO