PEP Business Creators BV

Creatieve innovatie cycle

Bedrijfsnaam PEP Business Creators BV
KvK Nummer 56859597
Website www.pepbc.nl
Beschrijving onderneming PEP Business Creators BV adviseert, inspireert en innoveert. Zowel voor eigen projecten en initiatieven als in opdracht van derden. Doel is altijd nieuwe business creëren of bestaande business een nieuwe boost geven.
Naam innovatie Creatieve innovatie cycle
Beschrijving innovatie Dit model is ontwikkeld om ondernemers te helpen hun bedrijf en producten/diensten te vernieuwen. In dit model worden a.d.h.v. de Ecocycle acht procesfasen van bedrijf/product doorlopen. Op deze manier wordt inzichtelijk waar je bedrijf staat en welke invloeden van buitenaf geadopteerd of genegeerd moeten worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie De Creatieve innovatie cycle maakt (voor velen) abstracte begrippen zoals 'omdenken' en 'kantelen' concreet. Het model zet aan tot echt veranderen en resulteert in acties. In de snel veranderende economie is dit een noodzakelijk inzicht voor elke ondernemer. Dit model is specifiek ontwikkeld voor het MKB.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het innovatieve zit in het bewust combineren van de disciplines creëren, managen, behouden en loslaten. Het model is afgeleid van natuurstudies naar de ontwikkeling van bossen, hoe die overleven en veranderen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO