P-Company

P-Company

Bedrijfsnaam P-Company
KvK Nummer 17234885
Website nog niet beschikbaar
Beschrijving onderneming p-company levert mobiliteitsoplossingen, waarbij flexibiliteit met (bedrijfs)parkeerplaatsen mogelijk wordt.
Naam innovatie P-Company
Beschrijving innovatie Parkeerplaatsen op bedrijventerreinen worden zelden optimaal benut, door nieuwe software, kan nu bijgehouden worden per bedrijf wat de bezettingsgraad is, kunnen plekken worden vrijgegeven voor andere mensen en kunnen plekken worden verhuurd indien deze beschikbaar zijn. Daarnaast kan via de software bijgehouden worden hoe het parkeergedrag is van de medewerkers en kunnen deze hiervoor beloond worden, door bijvoorbeeld op drukke dagen thuis te werken en op rustige dagen te kiezen voor werken op kantoor. Daarnaast is de software geschikt om in stedelijke gebieden bij kleine bedrijven de parkeerplaatsen commercieel beschikbaar te maken indien deze niet door de medewerkers gebruikt worden.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie In stedelijke gebieden zitten bijna alle bedrijven met een tekort aan parkeerplaatsen tijdens piekmomenten. Door slim te delen kunnen deze tekorten opgevangen worden. Daarnaast kan een leeg parkeerterrein nu inkomsten gaan opleveren voor bijvoorbeeld iemand die wil gaan winkelen in de stad en een betaalbare parkeerplek zoekt.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel De innovatie is 100% nieuw en in eigen beheer ontwikkeld en is voor een enorme diversiteit aan ondernemingen geschikt. Zoals bijvoorbeeld ook bedrijven verzamelcomplexen en vliegveldparkeren.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO