OptoSafe BV

Uw mobiele waakhond

Bedrijfsnaam OptoSafe BV
KvK Nummer 37071430
Website www.OptoSafe.com
Beschrijving onderneming Productontwikkeling op sensorgebied, met name opto-elekronische sensoren, alsmede fabricage en marketing van de uitontwikkelde producten.
Naam innovatie Uw mobiele waakhond
Beschrijving innovatie Uw 'mobiele waakhond' die niet behoeft te worden uitgelaten en ook niet eet! Ofwel de 'AlfaGuard'. Een innovatief, Nederlands product met vele, handige beveiligingsoplossingen. De ideale waakhond voor het mobiel beveiligen van transportgoederen en bouwmaterialen door middel van gesensoriseerde dekkleden en netten. Door de gecombineerde vier beveiligingstechnieken (vibratiesensor, GPS digital fence, glasvezelkabeldruksensor en passief infra rood detectie) kunt u er ook uw kajuit, camper, vakantiehuisje, garage, schuur, stalling, woning, kantoor, buitenboordmotor, plezierboot, tractor, oldtimer, motor, tas, postzak, koffer of flightcase probleemloos mee beveiligen. Want met het AlfaGuard GSM alarmsysteem heeft u geen netvoeding of vaste telefoonlijn nodig. Bediening zowel handmatig als per SMS commando. Instelbare gevoeligheid. Kortom, slimme sensortechnologie en gebruiksgemak maken deze multi-applicable 'mobiele waakhond' geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Het product voorziet in de toenemende behoefte aan plug-and-play mobiele (desgewenst ook vaste) beveiligingssystemen en vormt hiermee een waardevol onderdeel van het 'Internet of Things'.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Wereldwijde innovatie die, voorzover ons bekend, in deze vorm niet bestaat

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO