NuTestament B.V.

NuTestament

Bedrijfsnaam NuTestament B.V.
KvK Nummer 58621180
Website www.nutestament.nl
Beschrijving onderneming Online notariële dienstverlening
Naam innovatie NuTestament
Beschrijving innovatie Op www.nutestament.nl stelt de klant zelf aan de hand van een online vragenmodule een concept-testament op. Daarna gaat de klant 1 keer naar de notaris om de akte te passeren. NuTestament heeft een landelijk netwerk van 12 aangesloten gerenommeerde notariskantoren.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Iedereen moet zijn testament kunnen regelen! NuTestament neemt de drempels weg en haalt het testament uit het vakje luxe-product. Een testament regelen kan nu tot 40% goedkoper, eenvoudig online en goed geïnformeerd. NuTestament maakt alle informatie over wat je kunt regelen in je testament inzichtelijk.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel NuTestament is pionier op het gebied van online testamenten. Het gehele notariële voortraject wordt online gebracht (het opstellen van het testament, het inplannen van de afspraak met de notaris en de betaling). Direct na de betaling ontvangt de klant de akten, een overzicht van de online gestelde vragen en gegeven antwoorden en een uitgebreide toelichting op de akten per e.mail.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiële Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO