No Nonsancy

Iris helpt

Bedrijfsnaam No Nonsancy
KvK Nummer 30286011
Website www.nononsancy.nl
Beschrijving onderneming Wij willen dat elke ondernemer toegang kan krijgen tot de voor hem of haar gewenste kennis om te groeien. Wij werken met 2 fulltime groeistrategen en 8 parttimers
Naam innovatie Iris helpt
Beschrijving innovatie Iris helpt is een online hulpmiddel voor ondernemers om meer grip te krijgen en te houden op hun groei. Ondernemers kunnen met hun team de KPI's en milestones van het businessplan operationaliseren in Iris helpt. Iris helpt geeft overzicht, inzicht en helpt de ondernemer en zijn team in de uitvoer van het businessplan.
Website innovatie
Noodzaak en belang van deze innovatie Plannen eindigen voor 80% in een bureaula. Terwijl uitvoer van plannen leidt tot groei. En groei leidt tot allerlei persoonlijke en maatschappelijke voordelen. Gebruik van de tool verlaagd uiteindelijk ook de drempel om een keer een externe specialist in te huren om je te helpen je probleem op te lossen. Daardoor wordt de groei extra versneld.
Bijdrage aan een betere wereld
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Het vernieuwende van Iris helpt zit in het feit dat je actie koppelt aan KPI's (KPI's niet op target; actieplan maken in Iris helpt). Wij streven naar veel gebruikers zodat we straks ook benchmark gegevens ter beschikking kunnen stellen. Daarnaast koppelen we de tool aan een online kenniscentrum waar onderneemrs tip & tricks kunnen vinden om hun probleem op te lossen. Is dat niet genoeg dan krijgen ze toegang tot door ons zorgvuldig geselecteerde specialisten die ze kunnen helpen.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

 

Kamer van Koophandel Logo Financiƫle Telegraaf

Kennispartners:

Logo Atradius NLO logo Logo Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Logo TNO